Η αδρεναλίνη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ζωντανά στο Vodafone TV

Oι Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024, το πιο ιστορικό αθλητικό γεγονός, έρχεται ζωντανά στο Vodafone TV μέσω 7+1 ειδικών pop-up καναλιών από το κανάλι Eurosport που προσφέρει πάνω από 820 ώρες συναρπαστικής αθλητικής δράσης.

Από τις 18 Ιουλίου έως τις 14 Αυγούστου, τα 7+1 Eurosport pop-up κανάλια θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές του Vodafone TV στις θέσεις 503-510. Οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν, είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά, τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων και θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες on demand θέασης, όπως η επανεκκίνηση τηλεοπτικού προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη (restart) και η θέαση τηλεοπτικού προγράμματος για 7 ημέρες από την ημερομηνία προβολής του (catch-up 7 ημερών).

Συγκεκριμένα, τα pop-up κανάλια E3-E9 θα φιλοξενήσουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές από αγώνες τέννις και γκόφλ, ποδοσφαίρου, basketball, αγώνες πάλης, ρυθμική γυμναστική, handball και volleyball. Ενώ, το EUROSPORT 4K θα προβάλλει τις σημαντικότερες εκδηλώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το παγκόσμιο γεγονός που φέρνει κοντά ανθρώπους από όλες τις γωνιές της γης. Οι φανατικοί του στίβου, της κολύμβησης, της γυμναστικής ή οποιουδήποτε άλλου αθλήματος, θα βρουν στα Eurosport pop-up κανάλια όλες τις συγκλονιστικές στιγμές των αγωνισμάτων στην πλατφόρμα του Vodafone TV.