Φοιτητικό σπίτι από τα Praktiker και φύγατε με Citroën Ami!

Ψωνίστε για το νέο σας σπίτι και μπείτε στην κλήρωση για 2 οχήματα πόλης, συνολικής αξίας 21.200€!

Φοιτητικό σπίτι από τα Praktiker και φύγατε με Citroën Ami!
2'

Πριν μπείτε στο φοιτητικό σας σπίτι, μπείτε στα Praktiker και βγείτε με όλα όσα θα χρειαστείτε. Και αν είστε τυχεροί και με ένα Citroën Ami!

Για ακόμη μια χρονιά, η Praktiker Hellas είναι ο απόλυτος one stop shop προορισμός για τους φοιτητές, καθώς στα 17 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο praktiker.gr θα βρείτε τεράστια ποικιλία από έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, μικροσυσκεύες, διακοσμητικά και λευκά είδη, είδη βεράντας και κήπου καθώς και ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, σε μοναδικές τιμές και με ευέλικτους τρόπους πληρωμής. Με άλλα λόγια μπορεί κανείς να βρει τα πάντα για να εξοπλίσει το σπίτι του!

Μάλιστα φέτος, με αγορές σε έπιπλα & οικιακές συσκευές αξίας 199 ευρώ και άνω, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για δύο Citroën Ami συνολικής αξίας 21.200€, για να μην περάσετε το μισό εξάμηνο περιμένοντας το λεωφορείο. Το Citroën Ami είναι το απόλυτο φοιτητικό όχημα: Ιδανικό για την πόλη με αυτονομία 75 χιλιομέτρων, οδηγείται από 16 ετών με άδεια μοτοποδηλάτου, είναι ηλεκτρικό (φορτίζει πλήρως σε 4 μόνο ώρες, ακόμα και σε οικιακή πρίζα), οικονομικό στην οδήγηση, μικρό και εύκολο στο παρκάρισμα και φυσικά φιλικό προς το περιβάλλον!

Επιπλέον με όλες τις αγορές σε έπιπλα και οικιακές συσκευές, τα μέλη τoυ προγράμματος επιβράβευσης myPraktiker κερδίζουν διπλούς πόντους, για ακόμη περισσότερα προνόμια.

Αποκτήστε μεμονωμένα προϊόντα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας ή έτοιμα πακέτα για κάθε δωμάτιο του φοιτητικού σπιτιού και πληρώστε με τον τρόπο που σας βολεύει, με πιστωτική κάρτα και αποπληρωμή έως 60 δόσεις άτοκα ή με χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Δ-όση θέλεις».

Και αν δεν έχετε χρόνο (ή απλά δεν πιάνουν τα χέρια σας), στα Praktiker σας περιμένουν υπηρεσίες συναρμολόγησης επίπλων, εγκατάστασης και σύνδεσης συσκευών, καθώς και η υπηρεσία επέκτασης εγγύησης, για να ξενοιάσετε μέχρι… το πτυχίο!

Ανακαλύψτε εδώ όλες τις λύσεις Praktiker για το φοιτητικό σπίτι, πάρτε έμπνευση για το δικό σας με ιδέες και προτάσεις από την #TeamPraktiker και κατεβάστε το απόλυτο checklist για τις αγορές σας, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή