Μπορείς να φτάσεις Πάτμο σε 70’; Mπορείς με τη hoper!

Για τους περισσότερους από εμάς, καλοκαίρι σημαίνει νησιά. Νησιά για διακοπές, νησιά για ΣΚ, νησιά για λίγο, για πολύ, ή και για περισσότερο.

Νησιά κοντινά και νησιά πιο μακρινά. Ο χάρτης του Αιγαίου είναι γνωστός, με όλα τα νησιά-διαμαντάκια να λάμπουν κάτω απ’ τον υπέρλαμπρο ήλιο. Ο χάρτης όμως όπως τον ξέραμε, σήμερα αλλάζει! Χάρη στη hoper, την 1η αεροπορική γραμμή ελικοπτέρων που σχεδιάζει τον χάρτη από την αρχή, φέρνοντας τα νησιά πιο κοντά από ποτέ. Πάτμος σε 70’; Γίνεται! Κέα σε 18’; Εύκολα! Αντίπαρος σε 45’; Ακόμα πιο εύκολα! Έντεκα αγαπημένοι καλοκαιρινοί προορισμοί έρχονται κοντά μας και γίνονται προσβάσιμοι με μία σύντομη, απευθείας πτήση με ελικόπτερο.

Behind the scenes

Όλα ξεκίνησαν με μία διαπίστωση και έναν γάμο στην Πάτμο που λίγο έλλειψε να χαθεί. Ένας από τους ιδρυτές της πλέον φρέσκιας επιχειρηματικής ιδέας που προσγειώθηκε φέτος στα νησιά μας, είχε να παραστεί στον γάμο ενός φίλου στην Πάτμο. Το να βρεθείς από την Αθήνα στην Πάτμο και μάλιστα άμεσα, δεν ήταν όμως απλή υπόθεση. Και σίγουρα ούτε και γρήγορη! Ο αγώνας δρόμου για να φτάσει, έκανε τον ιδρυτή της hoper να αναρωτηθεί πώς και δεν μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, να φτάσει στον προορισμό του εύκολα και γρήγορα με ένα ελικόπτερο;

Μια επαναστατική υπηρεσία

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα που σήμερα έρχεται για ν’ αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε στα νησιά του Αιγαίου: το ελικόπτερο της γραμμής! Η hoper μας καλεί να κλείσουμε τη θέση μας σε μία προγραμματισμένη πτήση με ελικόπτερο, χωρίς να χρειάζεται να ναυλώσουμε ολόκληρο το ελικόπτερο. Επαναστατικό; Σίγουρα, μια και η πτήση με ελικόπτερο από απρόσιτη πολυτέλεια γίνεται ξαφνικά μια προσιτή επιλογή για κάποιον που επιθυμεί να κερδίσει χρόνο, διακοπές και ταλαιπωρία. Και να πεταχτεί σε αγαπημένους προορισμούς που σήμερα είναι προσβάσιμοι μόνο με πλοίο, εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά!

Ευκολία, ταχύτητα, ασφάλεια

Επιλέγεις νησί, δρομολόγιο και κλείνεις τη θέση σου online. Με τη δυνατότητα επιλογής Flex εισιτηρίου για περισσότερη ευελιξία αλλά και για επιπλέον μιας carry-on τσάντας πέραν της χειραποσκευής. Με εύκολη πρόσβαση στο ελικοδρόμιο της hoper στο Κορωπί, όπου παρκάρεις το αμάξι σου λίγο πριν επιβιβαστείς στο ελικόπτερο. Έμπειροι πιλότοι και ένας άψογα συντηρημένος στόλος σε ταξιδεύουν στον προορισμό σου με τα υψηλότερα standards ασφάλειας, εξασφαλίζοντας ομαλή απογείωση και προσγείωση, αλλά και μία υπέροχη πτήση.

Μια διαφορετική εμπειρία

Το Σαββατοκύριακο γίνεται πολύ μεγαλύτερο όταν κερδίζεις τουλάχιστον μισή μέρα στα πήγαινε-έλα. Αλλά και ένα επαγγελματικό ταξίδι από μικρή οδύσσεια γίνεται express. Από εκεί που μέχρι τώρα θα έπαιρνε 2-3 μέρες η μετάβαση και επιστροφή από ένα δυσπρόσιτο νησί όπως η Πάτμος, με τη hoper μπορεί να γίνει αυθημερόν! Χωρίς αναμονές, χωρίς ουρές, χωρίς logistics, με μία γλυκιά ευκολία που κάνει την όλη εμπειρία μοναδική. Και πράγματι, είναι μία εμπειρία το ταξίδι με τη hoper: η έξαψη της απογείωσης, η μαγευτική θέα από ψηλά, το Αιγαίο στο πιάτο, κάνουν αυτή τη σύντομη πτήση, αξέχαστη εμπειρία.

Η hoper ήρθε για να μας «πετάξει» στα νησιά όπως δεν φανταζόμασταν μέχρι σήμερα. Οπότε, φύγαμε με την πτήση των 8;