Η Seneca βγάζει το καπέλο στον Κώστα Μαλιάτση με τη μεταμόσχευση μαλλιών

Ο γνωστός standup comedian και YouTuber, έχει στη συλλογή του, ούτε λίγο ούτε πολύ, 400 καπέλα.

Καπέλο, ένα αξεσουάρ που βρίσκεται σε σχεδόν κάθε ντουλάπα. Άλλοι το χρησιμοποιούν εποχιακά, κυρίως το καλοκαίρι όταν ο ήλιος είναι πολύ «δυνατός». Για άλλους, πάλι, είναι καθαρά στυλιστική επιλογή η οποία δίνει άλλον «αέρα» στα σύνολά τους και, έτσι, το φοράνε ανεξαρτήτως εποχής, ενώ υπάρχει και μία επιπλέον κατηγορία για την οποία το καπέλο έχει και ένα έξτρα πλεονέκτημα: Μπορεί να «κρύψει» την απώλεια (ή απουσία) μαλλιών και, γι’ αυτό, είναι αναπόσπαστο αξεσουάρ των καθημερινών εμφανίσεων.

Σε αυτήν την τελευταία κατηγορία, μάλιστα, ανήκουν κυρίως όσοι δεν… γεννήθηκαν με πολλά μαλλιά ή -για να ακριβολογούμε- μπορεί να είχαν αρκετά αλλά, στην πορεία, παρατηρήθηκε απώλεια τριχών.

Και τώρα θα μας πεις, «Μα καλά, με τρίχες θα ασχολούμαστε;». Ενίοτε, και πιο συχνά απ’ ό,τι παραδεχόμαστε ίσως, η απάντηση είναι «ναι». Διότι το τριχωτό της κεφαλής, για πολλούς άνδρες αλλά και για αρκετές γυναίκες, είναι ένα μείζον ζήτημα που τους απασχολεί πολύ. Τι θα έλεγες, όμως, να αλλάξεις ρότα και να αφήσεις… τις τρίχες στους ειδικούς, δηλαδή, στη Seneca Medical Group, ή αλλιώς την κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών;

Πόσο εύκολο είναι να αποχωριστεί 400 καπέλα ο Κώστας Μαλιάτσης;

Αλλά, μιας και λέγαμε για καπέλα, ας συνεχίσουμε αυτό το κείμενο με ένα κουίζ. Αλήθεια, πόσα πιστεύεις ότι έχει ένας μέσος άνθρωπος; 3-4 μάλλον είναι μια ασφαλής εκτίμηση. Εκτός αν μιλάμε για τον Κώστα Μαλιάτση. Ο γνωστός standup comedian και YouTuber, λοιπόν, έχει στη συλλογή του, ούτε λίγο ούτε πολύ, 400 καπέλα. Ολογράφως, τετρακόσια καπέλα.

Ο Μαλιάτσης, μάλιστα, παραδέχεται πως όλοι έχουν μαλλιά στην οικογένειά του εκτός από τον ίδιο. Και ενώ δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί «έσπασε» αυτήν την παράδοση, έχει αποδεχτεί πλήρως την κατάσταση. «Τουλάχιστον είμαι καλό παιδί, έχω “χρυσή” καρδιά», σχολιάζει και είναι δύσκολο να τον αμφισβητήσει κανείς.

Όμως, μια μέρα μάλλον θέλησε να σταματήσει να λειτουργεί σαν... φακός, όπως λέει ο ίδιος χιουμοριστικά, και αποφάσισε να αποχωριστεί, μετά από πολλά χρόνια, τα καπέλα του. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να πει «ναι» στη μεταμόσχευση μαλλιών και γι’ αυτήν τη διαδικασία επέλεξε, φυσικά, τη Seneca Medical Group.

Και κάπως έτσι, έφτασε στην κεντρική κλινική του ομίλου στον Πύργο Αθηνών και ξεκίνησε τη συνεδρία του με έναν από τους εξειδικευμένους γιατρούς της Seneca Medical Group, ο οποίος συμφώνησε ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η μεταμόσχευση μαλλιών του Κώστα Μαλιάτση. Βέβαια, μετά από 35 χρόνια που ο κωμικός δεν αποχωρίζεται το καπέλο του (ή, πιο σωστά, ένα από τα 400 της συλλογής του) αυτό δεν ήταν μια απλή υπόθεση.

Τελικά, ξεκίνησε η διαδικασία και η ομάδα εξειδικευμένων γιατρών της Seneca Medical Group, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας και των καινοτόμων μεθόδων που εφαρμόζει, κατάφερε να φέρει εις πέρας -και με επιτυχία- την επιχείρηση με κωδικό «η μεταμόσχευση μαλλιών του Κώστα Μαλιάτση», διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ανανέωση της εμφάνισής του. Αυτή η επιτυχία του ομίλου, άλλωστε, αποδεικνύει την αφοσίωσή του στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών και την επίτευξη άριστων θεραπειών για τους ασθενείς του.

Όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι άριστο, καθώς ο κωμικός απευθύνθηκε στη Νο1 κλινική του κλάδου της στην Ευρώπη. Αυτό για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι είναι τι θα τα κάνει τόσα καπέλα ο Μαλιάτσης, τώρα που δεν τα χρειάζεται.

Γιατί να επιλέξει κάποιος τη Seneca Medical Group;

Ο Κώστας Μαλιάτσης επέλεξε τη Seneca Medical Group για τον επαγγελματισμό της, όπως είπε ο ίδιος. Και δεν είναι ο μόνος αφού, μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 43.000 ασθενείς με τριχόπτωση την έχουν εμπιστευτεί, ενώ πάνω από 160 γιατροί και νοσηλευτές έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στις θεραπείες και διαδικασίες αποκατάστασης της τριχόπτωσης. Πιο αναλυτικά, η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται αποκλειστικά από γιατρούς, οι οποίοι έχουν λάβει πιστοποίηση από το Training & Research Centre της Seneca Medical Group, τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας του ομίλου.

Τα στοιχεία που κάνουν τη Seneca Medical Group να ξεχωρίζει εδώ και 35 χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι η εκτεταμένη έρευνα, η σωστή διάγνωση, η μεθοδευμένη εκπαίδευση και η αποτελεσματική θεραπεία της τριχόπτωσης. Επιπλέον, η Seneca Medical Group δίνει έμφαση στη συνεχή εξέλιξή της και ισχυροποίηση της θέσης της, έχοντας ως γνώμονα το όραμα με το οποίο ξεκίνησε, την αποστολή και τις αξίες της, γεγονός που της έχει χαρίσει διεθνή φήμη. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ο κορυφαίος οργανισμός μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη, καθώς παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών και καινοτόμα συστήματα για τη διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης.

Η εμφύτευση μαλλιών του Κώστα Μαλιάτση κάνει φανερό πως η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα των ασθενών, αλλά και πως η Seneca Medical Group συμβάλλει ενεργά στην υγεία και ευημερία όλων των ανθρώπων που πάσχουν από τριχόπτωση και διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής.