Παρίσι 2024: Το Galaxy S24 Ultra αποτυπώνει στιγμές των αγώνων ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Samsung Electronics αποτύπωσε με ξεχωριστό τρόπο τον αγώνα ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Μασσαλίας.

Παρίσι 2024: Το Galaxy S24 Ultra αποτυπώνει στιγμές των αγώνων ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τα Galaxy S24 Ultra είναι εγκατεστημένα στο σκάφος των Odile Aanholt και Annette Duetz από την ομάδα της Ολλανδίας, καθώς αγωνίζονται για το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα της κατηγορίας Skiff 49erFX γυναικών την έβδομη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων Paris 2024 στη Μαρίνα της Μασσαλίας στις 02 Αυγούστου 2024 στη Γαλλία. (Φωτογραφία: Phil Walter/Getty Images)

1'

Η Samsung Electronics αποτύπωσε με ξεχωριστό τρόπο τον αγώνα ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Μασσαλίας. Μέσω των smartphones Galaxy S24 Ultra που ήταν εγκατεστημένα σε κάθε σκάφος, οι φίλαθλοι βίωσαν τον αγώνα σαν να βρίσκονταν δίπλα στους αγαπημένους τους αθλητές.

Η Samsung χρησιμοποίησε βελτιστοποιημένο λογισμικό και τεχνολογία για την υποστήριξη της κινηματογράφησης και της μετάδοσης αυτού του πρώτου στο είδος του υλικού, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), την Ολυμπιακή Υπηρεσία Broadcasting (OBS) και άλλους συνεργάτες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή