Η Samsung προετοιμάζεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Ως μακροχρόνιος υποστηρικτής του Παραολυμπιακού Κινήματος, η Samsung θα προσφέρει στους αθλητές μια μοναδική Παραολυμπιακή εμπειρία με το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, και προσκαλεί τους φιλάθλους να ζήσουν το Παραολυμπιακό πνεύμα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε όλη την πόλη.

Η Samsung προετοιμάζεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες
7'

Η Samsung Electronics Co. Ltd., Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας Galaxy για να χαρίσει σε αθλητές και φιλάθλους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» μια μοναδικές, συνδεδεμένες εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Κεντρικό μήνυμα της Samsung για τους Αγώνες "Παρίσι 2024" είναι το "Open always wins", μια φράση που εκφράζει την πεποίθηση ότι με ανοιχτό μυαλό, κάθε νέα εμπειρία μετατρέπεται σε σημαντική κατάκτηση - ένα συναίσθημα που αντιπροσωπεύει τους αθλητές που αγωνίζονται στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η Samsung θα τιμήσει το ανοιχτό πνεύμα και την ανθεκτικότητα που εκφράζουν οι Παραολυμπιονικοί Αγώνες, αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κινητής για να ανοίξει νέους ορίζοντες και δυνατότητες για αθλητές, φιλάθλους, αλλά και όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων "Παρίσι 2024".

1_samsung-mobile-paris-2024-paralympic-games-z-flip6-olympic-edition-athlete-and-fan-experience.jpg

Οι παίκτες καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο από την ομάδα της Γαλλίας μοιράζονται μια ομαδική selfie αφού παρέλαβαν το Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition από τον pop-up χώρο της Samsung στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό.

«Η Samsung είναι συνεργάτης των Παραολυμπιακών Αγώνων εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες αποτελεί υποστηρικτή. Είμαστε υπερήφανοι που, ως αφοσιωμένοι υποστηρικτές του Παραολυμπιακού Κινήματος, συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας για όλους στη διοργάνωση "Παρίσι 2024", αξιοποιώντας την τελευταία τεχνολογία μας», δήλωσε η Stephanie Choi, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Μάρκετινγκ του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics. «Είναι τιμή μας να φέρνουμε τους φιλάθλους πιο κοντά στους αγαπημένους τους Παραολυμπιονίκες, στις ιστορίες τους και στο αδάμαστο πνεύμα τους, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας».

2_samsung-mobile-paris-2024-paralympic-games-z-flip6-olympic-edition-athlete-and-fan-experience.jpg

Οι παίκτες Boccia της ομάδας της Κορέας Sunhee Kang και So Yeong Jeong, ο παίκτης Rugby με αμαξίδιο της ομάδας της Δανίας Kurt Busk, ο πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής Andrew Parsons και ο παίκτης μπάσκετ με αμαξίδιο της ομάδας της Γαλλίας Jordan Luce ποζάρουν μαζί στον pop-up χώρο της Samsung στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό.

H Samsung υποστηρίζει σταθερά το Παραολυμπιακό Κίνημα

Η υποστήριξη της Samsung στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» αποτελεί συνέχεια μιας 18ετούς συνεργασίας με αφετηρία τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τορίνο 2006». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Samsung έχει αξιοποιήσει την τεχνολογία κινητής για να εμπνεύσει φιλάθλους και υποστηρικτές, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το Παραολυμπιακό Κίνημα. Η δράση "Dialogue in the Dark" στους Αγώνες «Σότσι 2014» έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες του Galaxy Studio Olympic Park να βιώσουν μια μέρα στη ζωή ενός ατόμου με προβλήματα όρασης, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Ομοίως, στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Πιονγκτσάνγκ 2018», οι επισκέπτες του ειδικά διαμορφωμένου χώρου της Samsung είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη λειτουργία Relúmĭno σε συνδυασμό με το Samsung Gear VR, η οποία βοήθησε άτομα με μειωμένη όραση να δουν τον κόσμο πιο καθαρά. Η Samsung, προωθώντας την αθλητική αριστεία και τις αξίες που ενσαρκώνουν οι Παραολυμπιακοί αθλητές, συνεχίζει την αδιάκοπη υποστήριξή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024".

3_samsung-mobile-paris-2024-paralympic-games-z-flip6-olympic-edition-athlete-and-fan-experience.jpg

Η ομάδα τοξοβολίας της Γαλλίας μοιράζεται μια ομαδική selfie αφού παρέλαβαν το Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition από τον pop-up χώρο της Samsung στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό

Samsung Galaxy: Σύμμαχος Πρωταθλητών, Πηγή Έμπνευσης

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», η Samsung στηρίζει τους αθλητές που αποτελούν μέλη του "Team Samsung Galaxy ". Η ομάδα αποτελείται από αθλητές που ξεχωρίζουν τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως ο Γάλλος τυφλός ποδοσφαιριστής και λαμπαδηδρόμος Yvan Wouandji και οι Παραολυμπιονίκες Johannes Floors (στίβος, Γερμανία), Madison De Rozario (στίβος, Αυστραλία), Ugo Didier (κολύμβηση, Γαλλία), Hee-jin Kim (γκόλμπολ, Νότια Κορέα), Kadeena Cox (ποδηλασία και στίβος, Μεγάλη Βρετανία) και Desirée Vila (στίβος, Ισπανία). Οι αθλητές μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την υποστήριξη της Samsung:

  • Ugo Didier: «Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024" είναι ιδιαίτερα ξεχωριστοί για μένα, καθώς διεξάγονται στη χώρα μου. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να δείξω σε όλους ότι με αφοσίωση, όλοι μπορούν να αγωνιστούν σε αθλητικά γεγονότα και να πετύχουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ανεξάρτητα από την όποια αναπηρία. Είμαι ευγνώμων που συνεργάζομαι με τη Samsung για να μοιραστώ αυτό το μήνυμα».
  • Madison De Rozario: «Η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στον αθλητισμό. Για να αγγίξεις τους φιλάθλους, πρέπει να μπορείς να συνδεθείς μαζί τους, να τους γνωρίσεις και να σε γνωρίσουν. Είναι τιμή μου που η Samsung με στηρίζει, καθώς προετοιμάζομαι για τους πέμπτους μου Παραολυμπιακούς Αγώνες, φέρνοντας τον κόσμο πιο κοντά στο Παραολυμπιακό Κίνημα».
  • Johannes Floors: «Για να πετύχεις ως Παραολυμπιονίκης, η αποφασιστικότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά απαιτείται επίσης ειλικρινής αυτοκριτική, δεκτικότητα στην κριτική, σχολαστική προετοιμασία και ανοιχτό μυαλό για να δοκιμάζεις νέες προσεγγίσεις. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη Samsung, η οποία πρεσβεύει αυτές τις αξίες και τις εκφράζει μέσα από την καινοτομία της».
4_samsung-mobile-paris-2024-paralympic-games-z-flip6-olympic-edition-athlete-and-fan-experience.jpg

Οι παίκτριες μπάσκετ με αμαξίδιο από την ομάδα της Γερμανίας Svenja Mayer (αριστερά) και Mareike Miller (δεξιά) ποζάρουν μαζί με το νέο τους Galaxy Z Flip6 Olympic Edition στον pop-up χώρο Samsung experience στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό.

Επιπλέον, τον Μάιο, η Samsung κυκλοφόρησε την ταινία "Voices of Galaxy" (Φωνές της Galaxy), η οποία εστιάζει στην ιστορία του Johannes Floors - στα κίνητρα, την αποφασιστικότητα και το πάθος του να εμπνεύσει την επόμενη γενιά.

Τεχνολογία που Ξεπερνά τα Όρια για μια Αξέχαστη Παραολυμπιακή Εμπειρία

Για να ενισχύσει την εμπειρία των αθλητών, η Samsung προσφέρει 5.000 Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition smartphones στους αθλητές που αγωνίζονται στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η ειδική αυτή έκδοση διαθέτει μια σειρά από ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές που βοηθούν τους αθλητές να απολαύσουν το Παρίσι και να περιηγηθούν σε κάθε τους βήμα στους Αγώνες, με ευκολία. Το Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition υποστηρίζει τις τελευταίες λειτουργίες Galaxy AI, καθώς και λειτουργίες προσβασιμότητας, όπως η εφαρμογή Interpreter για μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στους Παραολυμπιακούς αθλητές να επικοινωνούν με συναθλητές τους από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το Bixby Vision for Accessibility παρέχει ηχητικές περιγραφές εικόνων και του περιβάλλοντος, ενώ η λειτουργία Relúmĭno βελτιώνει την αντίθεση και τη φωτεινότητα της οθόνης ή τονίζει τα περιγράμματα των εικόνων για αυξημένη ορατότητα. Αυτό επιτρέπει στους αθλητές με μειωμένη όραση να περιηγούνται με ευκολία στους χώρους των αγώνων, να παραμένουν συνδεδεμένοι με τους θαυμαστές τους και να ζουν μια πλήρη Παραολυμπιακή εμπειρία.

5_samsung-mobile-paris-2024-paralympic-games-z-flip6-olympic-edition-athlete-and-fan-experience.jpg

Αθλητές από την ομάδα της Κορέας ποζάρουν μαζί για μια ομαδική φωτογραφία αφού παρέλαβαν το Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition από τον pop-up χώρο της Samsung στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό.

Μοναδικές Εμπειρίες για τους Φιλάθλους, στο Πνεύμα των Παραολυμπιακών Αγώνων

Η έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων σηματοδοτεί την κυκλοφορία της δημοφιλούς συλλογής καρφιτσών Olympic Games Pin Collection, προσφέροντας στους λάτρεις της διοργάνωσης μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες στα pop-up events "Olympic™ Rendezvous @ Samsung" στα Ηλύσια Πεδία (Champs-Elysees 125) και στην πλατεία Marigny στο Παρίσι. Οι χώροι είναι πλήρως προσβάσιμοι σε όλους.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι μπορούν να συμμετέχουν στις διαδραστικές εμπειρίες Galaxy AI για να συμπληρώσουν τη συλλογή τους με τις 16 ειδικά σχεδιασμένες καρφίτσες, που περιλαμβάνουν τέσσερις που αντιπροσωπεύουν Παραολυμπιακά αθλήματα – ποδόσφαιρο τυφλών, στίβο, καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο και τένις με αμαξίδιο. Όσοι συγκεντρώσουν όλες τις καρφίτσες, κερδίζουν ένα νέο Galaxy Z Flip6 και μπαίνουν σε κλήρωση για ένα ταξίδι για δύο άτομα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Μιλάνο-Κορτίνα 2026».

6_samsung-mobile-paris-2024-paralympic-games-z-flip6-olympic-edition-athlete-and-fan-experience.jpg

Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ καθιστής πετοσφαίρισης της Σλοβενίας ποζάρουν μαζί για μια ομαδική φωτογραφία αφού παρέλαβαν το Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition από τον pop-up χώρο της Samsung στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό.

Στους χώρους των εκδηλώσεων, οι επισκέπτες θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να νιώσουν ένα διαδραστικό ταξίδι στην πλούσια κληρονομιά της Samsung στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και να ανακαλύψουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες του οικοσυστήματος Galaxy. Επιπλέον, η Samsung σχεδιάζει μια σειρά από εκδηλώσεις και happenings στα pop-up events "Olympic™ Rendezvous @ Samsung" καθ' όλη τη διάρκεια των Αγώνων, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους Παραολυμπιακούς αθλητές.

7_samsung-mobile-paris-2024-paralympic-games-z-flip6-olympic-edition-athlete-and-fan-experience.jpg

Ο τενίστας από την ομάδα της Νότιας Αφρικής Alwande Sikhosana παραλαμβάνει το Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition στον pop-up χώρο της Samsung στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό.

Οι φίλαθλοι και οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν τους Αγώνες και να γνωρίσουν τις τελευταίες τεχνολογίες Samsung στους χώρους "Olympic™ Rendezvous @ Samsung", οι οποίοι θα είναι ανοιχτοί καθ' όλη τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων "Παρίσι 2024":

  • Olympic™ Rendezvous @ Samsung | Πλατεία Marigny: Ανοίγει ξανά στις 29 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ., έως τις 8 Σεπτεμβρίου.
  • Olympic™ Rendezvous @ Samsung | Λεωφόρος Ηλυσίων Πεδίων 125: Ανοιχτά από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ., Δευτέρα έως Σάββατο, και από τις 11:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. τις Κυριακές, έως τις 31 Οκτωβρίου.
8_samsung-mobile-paris-2024-paralympic-games-z-flip6-olympic-edition-athlete-and-fan-experience.jpg

Οι παίκτες του βόλεϊ καθίσματος από την ομάδα της Βραζιλίας Anderson Rodrigues dos Santos και Daniel Yoshizawa ποζάρουν με τον ακοντιστή της ομάδας Cabo Verde Marilson Fernandes Semedo στον pop-up χώρο της Samsung στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή