Back to school, back to… check-up: Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο φροντίζοντας για την υγεία μας

Σε αυτό το πλαίσιο, ακριβώς μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στο σχολείο, ο Όμιλος Affidea προσφέρει πλήρη πακέτα προληπτικών εξετάσεων (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους μας, μικρούς και μεγάλους

Back to school, back to… check-up: Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο φροντίζοντας για την υγεία μας
5'

Ο Σεπτέμβρης είναι, πλέον, εδώ, και αυτό σημαίνει τρία πράγματα: Πρώτον, ότι οι διακοπές τελείωσαν και, δεύτερον, ότι χτυπάει το κουδούνι της επιστροφής στην καθημερινότητα. Τρίτον, και ίσως πιο σημαντικό, είναι πως ξεκινάει μια νέα περίοδος για μικρούς και μεγάλους -τα παιδιά μας μεγαλώνουν κατά μία σχολική χρονιά και εμάς μας περιμένουν νέες εργασιακές προκλήσεις.

Και μπορεί από τη μία, κάθε νέα αρχή που κάνουμε να μας γεμίζει με ενθουσιασμό, από την άλλη, όμως, κάθε χρονιά αναρωτιόμαστε πώς θα σταματήσουμε να αναπολούμε τις καλοκαιρινές διακοπές και θα προσαρμοστούμε στην καθημερινότητα. Φέτος, έχουμε βρει την απάντηση.

Καθώς τον Αύγουστο χαλαρώσαμε και κάναμε κάποιες μικρές «ατασθαλίες», όπως οι καθημερινές «βουτιές» στα ψυγεία με τα παγωτά μετά τη θάλασσα, και βγήκαμε εκτός προγράμματος, τον Σεπτέμβρη καλούμαστε να ρυθμίσουμε εκ νέου τον οργανισμό μας. Δεν υπάρχει, λοιπόν, πιο κατάλληλος μήνας για να κάνουμε τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις υγείας ώστε να μπούμε σιγά-σιγά σε πρόγραμμα και να προσαρμοστούμε στην καθημερινότητα.

Picture2.jpg

Σε αυτό το πλαίσιο, ακριβώς μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στο σχολείο, ο Όμιλος Affidea προσφέρει πλήρη πακέτα προληπτικών εξετάσεων (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση μιας νόσου, να τη θεραπεύσει και, κυρίως, να ελαχιστοποιήσει τις επιπλοκές, για να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής και μακροζωία.

Back to school με το βλέμμα στην υγεία μας

Είναι κοινά αποδεκτό πως ο ανά διαστήματα έλεγχος της κατάστασης της υγείας μας μέσα από διαγνωστικές εξετάσεις είναι ό,τι καλύτερο για τη διατήρηση της ευεξίας μας, αλλά και την πρόληψη διαφόρων παθολογικών καταστάσεων. Γι’ αυτόν τον λόγο, στα εξειδικευμένα -και σε προνομιακή τιμή- πακέτα «Check up – Back to school» του Ομίλου Affidea περιλαμβάνονται μια σειρά από κρίσιμες -για τη γενική υγεία- εξετάσεις αίματος, τόσο για ενήλικες όσο και παιδιά, για να μπορέσουμε να υποδεχτούμε το φθινόπωρο, γνωρίζοντας τις αντοχές μας, αποκλείοντας παράλληλα την πιθανότητα κάποιας λοίμωξης ή άλλης ασθένειας.

Συγκεκριμένα, τα πακέτα «Check up – Back to school» ενηλίκων περιλαμβάνουν Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών (ΤΚΕ), Σάκχαρο, Ουρία, Ολικά Λιπίδια, Ουρικό Οξύ, Χοληστερίνη, Κρεατινίνη, Αθηρωματικό Δείκτη, Τριγλυκερίδια, HDL, non-HDL, LDL, Γ-gt, SGOT, SGPT. Για τα παιδιά ηλικίας 1-7 ετών, τα αντίστοιχα πακέτα περιλαμβάνουν Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Ουρία, Χοληστερίνη, Σίδηρος Ορού, Φερριτίνη, TSH, Τριγλυκερίδια, HDL, non-HDL, LDL. Μάλιστα, για να είναι όλη η οικογένεια καλυμμένη, ο Όμιλος Affidea προσφέρει το Check-up Ενηλίκων & Παιδιών συνδυαστικά σε προνομιακή τιμή.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειώσουμε πως για όλες αυτές τις εργαστηριακές εξετάσεις δεν χρειάζεται ραντεβού και παραπεμπτικό γιατρού. Έτσι, μπορούμε να επιλέξουμε εύκολα ανάμεσα στο check-up ενηλίκων, παιδιών ή και συνδυαστικό σε ειδικές μειωμένες τιμές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2024.

Picture3.jpg

Γινόμαστε περισσότερο δραστήριοι καθημερινά με τη βοήθεια της Affidea

Πολλοί από εμάς, ψάχνουμε κάθε Σεπτέμβρη, εκτός από τρόπους προσαρμογής στην καθημερινότητα, πώς να βάλουμε και πάλι τη γυμναστική στο πρόγραμμά μας, καθώς -ας το παραδεχτούμε- συνήθως την αμελούμε κατά τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Πριν, όμως, ξεκινήσουμε το γυμναστήριο ή οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα, οφείλουμε να μην ξεχνάμε τις καρδιολογικές εξετάσεις, καθώς χρειάζεται να έχουμε μια εκτίμηση κινδύνου εμφάνισης καρδιακής νόσου.

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, λοιπόν, φροντίζουμε να ενημερωθούμε έγκαιρα για τα ειδικά πακέτα καρδιολογικών εξετάσεων του Ομίλου Affidea τα οποία περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο ή ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, triplex καθώς και χορήγηση βεβαίωσης αθλητικής ικανότητας σε προνομιακές τιμές. Αφού επιλέξουμε το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες μας, το μόνο που μένει να κάνουμε, είναι να προγραμματίσουμε το ραντεβού μας στο πλησιέστερο διαγνωστικό κέντρο, αφού δεν απαιτείται παραπεμπτικό γιατρού.

Φροντίζοντας την υγεία του δέρματός μας

Ναι μεν το καλοκαίρι μάς ανανεώνει, ωστόσο, η αναπόφευκτα μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο μπορεί να επιβαρύνει την υγεία του δέρματός μας. Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσουμε ραντεβού μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου σε κάποιο από τα Πολυϊατρεία Affidea σε Αθήνα, Ηλιούπολη, Ηράκλειο Κρήτης και τα δερματολογικά κέντρα City Med του Ομίλου Affidea στον Πύργο Αθηνών, τον Άλιμο, την Πατησίων, το Περιστέρι, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη και τα Χανιά που προσφέρουν δερματολογική εκτίμηση, αλλά και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες, σε προνομιακή τιμή.

Picture4.jpg

Σημειώνεται πως οι μονάδες υγείας του Ομίλου Affidea λειτουργούν σε πρότυπους ιατρικούς χώρους και είναι στελεχωμένες με εξειδικευμένους ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης. Τα δε City Med είναι Δερματολογικά Κέντρα υψηλής τεχνολογίας τα οποία χαρακτηρίζονται για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν στον τομέα της Δερματολογίας και Laser.

Είναι εμφανές πως ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας, μάς βοηθά να επιστρέψουμε στις δουλειές μας, στο σχολείο και γενικά στις δραστηριότητές μας με ασφάλεια, υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. Ώρα, λοιπόν, να προγραμματίσουμε ένα check-up στο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου Affidea που μας εξυπηρετεί, για να επαναρρυθμίσουμε και να επανεκκινήσουμε δυναμικά τον οργανισμό μας!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή