Ανοιχτό κάλεσμα από την Praktiker Hellas, με δώρο ανακαίνιση αξίας έως 50.000 €

Κάνε το διαμέρισμά σου πρότυπο συμπερίληψης και προσβασιμότητας

Η Praktiker Hellas σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να μετατρέψεις το διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσής σου σε ένα αληθινό «Σπίτι Ανοιχτό», όπου η άνεση συναντά την προσβασιμότητα! Με τη βοήθεια των ειδικών της Praktiker, το διαμέρισμα που θα επιλεγεί θα ανακαινιστεί ριζικά για να μεταμορφωθεί σε έναν χώρο που θα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, δημιουργώντας ένα φιλικό και ανοιχτό περιβάλλον για όλους.

Η ανακαίνιση, αξίας έως 50.000 ευρώ, θα γίνει στο πλαίσιο του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού που διοργάνωσε η Praktiker Hellas και θα βασίζεται στις προτάσεις που ξεχώρισαν. Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό - The Challenge» αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος που θα μπορεί να φιλοξενεί όλους τους πιθανούς ενοίκους, χωρίς διακρίσεις, σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Η υλοποίηση της βραβευμένης μελέτης αποφασίστηκε να γίνει σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένα διαμέρισμα και να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Σεπτεμβρίου εδώ.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο Πρόγραμμα Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας της Praktiker Hellas «Σπίτι Ανοιχτό», με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων των ανθρώπων, χωρίς εξαιρέσεις και περιορισμούς.