Arla Protein: Τίμησε τους Ολυμπιονίκες του σε μία εκδήλωση γεμάτη έμπνευση και περηφάνια

Οι Ολυμπιονίκες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη του Arla Protein.

Arla Protein: Τίμησε τους Ολυμπιονίκες του σε μία εκδήλωση γεμάτη έμπνευση και περηφάνια
2'

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών, η εκδήλωση του Arla Protein προς τιμήν των Ελλήνων αθλητών που υποστήριξε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος δημοσιογράφων, influencers και θεσμικών παραγόντων. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Η CEO της Arla Foods, Άντζελα Κοτρότσου, εξήρε τις προσπάθειες των αθλητών, τονίζοντας τη σημασία της στήριξης που προσφέρει η εταιρεία στον ελληνικό αθλητισμό: «Οι προσπάθειες του Απόστολου Χρήστου, της Μιλένας Κοντού, της Ζωής Φίτσιου και της Άννας Ντουντουνάκη μας εμπνέουν και μας συγκινούν. Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στο πλευρό των αθλητών μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα όνειρά τους.»

GMB_9941.jpg

Άντζελα Κοτρότσου, Ζωή Φίτσιου, Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, Γιώργος Μαυρωτάς, Μαρίνα Κουταρέλλη

Giorgos Makris Photography

Οι Ολυμπιονίκες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη του Arla Protein. Ο Απόστολος Χρήστου, αργυρός Ολυμπιονίκης, δήλωσε: «Η υποστήριξη του Arla Protein ήταν καθοριστική για την προετοιμασία μου. Είμαι ευγνώμων καθώς με πίστεψαν από το 2019 και στάθηκαν στο πλευρό μου. Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να κολυμπάω για όσο είμαι δυνατός και ανταγωνιστικός. Θέλω να βρίσκομαι στο Λος Άντζελες»

Η αθλήτρια κωπηλασίας Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού, μοιράστηκαν τη χαρά τους για την πρώτη τους Ολυμπιακή συμμετοχή, με τη Ζωή Φίτσιου να δηλώνει: «Στα τελευταία μέτρα φώναξα δυνατά στη Μιλένα «Πάμε!». Είμαι ευγνώμων για όσα πετύχαμε και τα καλύτερα έπονται! Ευχαριστώ πολύ το Arla Protein για τη στήριξη.» Η Άννα Ντουντουνάκη, αν και δεν πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τόνισε τη σημασία της στήριξης που έλαβε: «Προχωράω με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ευχαριστώ ειλικρινά το Arla Protein που πίστεψε σε εμένα και ήταν δίπλα μου σε μια τόσο απαιτητική συγκυρία.»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο Ολυμπιακό Μουσείο, προσφέροντας στους καλεσμένους την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και να θαυμάσουν σημαντικά εκθέματα που σηματοδοτούν την παράδοση και την κληρονομιά του ελληνικού αθλητισμού.

Το Arla Protein δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, προσφέροντας την απαραίτητη διατροφή και υποστήριξη στους αθλητές, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή