Η Huawei ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN

Το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο ξεπερνά τα όρια της αγοράς

Η Huawei ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN
3'

Το γκαλά του brand ULTIMATE DESIGN της Huawei πραγματοποιήθηκε στην πόλη Shenzhen στις 10 Σεπτεμβρίου 2024. Μέσα από αυτήν την εκδήλωση αποτυπώθηκε όμορφα η ουσία του brand ULTIMATE DESIGN, δείχνοντας το όραμα και την αποφασιστικότητα της Huawei να φτάσει σε νέα ύψη την έννοια της τεχνολογικής καινοτομίας.

Ultimate Τεχνολογία: Κορυφαία Καινοτομία & Έρευνα

Η Huawei επιδιώκει πάντα την τεχνολογική καινοτομία και φέρνει κορυφαίες τεχνολογίες και προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας στους χρήστες μέσω συνεχών επενδύσεων και έρευνας. Το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN διαθέτει πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως το προηγμένο σύστημα μεντεσέδων ακριβείας του που περιλαμβάνει δύο μηχανισμούς που λειτουργούν παράλληλα για να υποστηρίζουν αναδιπλώσεις, τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω. Αυτοί οι εξαιρετικά ελαφροί, βελτιωμένοι μεντεσέδες είναι βαθμονομημένοι με τη βέλτιστη ακρίβεια, για μια εξαιρετικά «ρευστή» αναδίπλωση. Η καθηλωτική οθόνη του νέου smartphone είναι κατασκευασμένη από εύκαμπτα υλικά που κάμπτονται απρόσκοπτα προς κάθε κατεύθυνση και είναι ικανή να αντιστέκεται στο τέντωμα και την συμπίεση όταν διπλώνεται τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω.

Ultimate Σχεδίαση: Εκπληκτική αισθητική τέχνη

Η Huawei συνεχίζει να ηγείται του σχεδιασμού προϊόντων και δεσμεύεται να προσφέρει στους χρήστες μοναδικές εμπειρίες. Το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN κληρονομεί το εμβληματικό συμμετρικό σχέδιο διαμαντιών Star που παρατηρήθηκε σε προηγούμενες συσκευές ULTIMATE DESIGN. Η αστραφτερή επιφάνεια του τηλεφώνου δημιουργήθηκε με μια περίπλοκη ημιτονοειδή διαδικασία κοπής και οι καμπύλες σε κάθε επιφάνεια κοπής δίνουν στο σώμα μια ξεχωριστή εμφάνιση.

image005.jpg

Ultimate Εμπειρία: Δύναμη σε μία μόνο συσκευή

Το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN επαναπροσδιορίζει τι μπορεί να κάνει ένα smartphone, υποστηρίζοντας την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών μονής, διπλής και τριπλής οθόνης. Στη λειτουργία τριπλής οθόνης, η εκτεταμένη οθόνη προσφέρει καθηλωτική θέαση σε επίπεδο κινηματογράφου και κάνει την περιήγηση πληροφοριών… «παιχνιδάκι». Όταν είναι διπλωμένο σε λειτουργία διπλής οθόνης, το τηλέφωνο είναι ιδανικό για ανάγνωση άρθρων και έλεγχο email. Μπορεί να αναδιπλωθεί σε λειτουργία μίας οθόνης κατά βούληση, για εργασίες, όπως κλήσεις.

image006.jpg

Ultimate Photography: Αιχμαλωτίζοντας τις στιγμές

Η Huawei ηγείται της καινοτομίας στο mobile imaging. Το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN ενσωματώνει τις ισχυρές δυνατότητες απεικόνισης HUAWEI XMAGE στο λεπτό σώμα του. Είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 μεγεθών, που εξυπηρετεί διάφορα σενάρια λήψης. Από μακρινά βουνά μέχρι μικροσκοπικά έντομα και λουλούδια, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν και την τελευταία λεπτομέρεια με άψογη ευκρίνεια. Υπάρχει, επίσης, η λειτουργία Speed ​​Snapshot, η οποία καταγράφει την ομορφιά της κίνησης σε υψηλή ταχύτητα και διατηρεί κρυστάλλινες στιγμές

Αντιπροσωπεύοντας ένα νέο πρότυπο για κινητές συσκευές, η εργασία και ο ελεύθερος χρόνος παίρνουν άλλες διαστάσεις με το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN. Ως το πρώτο εμπορικό τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο, ξεπερνά τα όρια του δυνατού σε μία συσκευή. Η Huawei δεν σταμάτησε ποτέ τον ρυθμό της ανάπτυξης της υψηλής τεχνολογίας και της παροχής τεχνολογιών αιχμής, εκπληκτικής σχεδίασης και κορυφαίας εμπειρίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή