ZeniΘ: Μοναδικές προσφορές σε ρεύμα και φυσικό αέριο για τον Σεπτέμβριο

Η Εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε όλους να επωφεληθούν από την κορυφαία ενέργεια, ακόμα πιο οικονομικά, για τον μήνα Σεπτέμβριο

ZeniΘ: Μοναδικές προσφορές σε ρεύμα και φυσικό αέριο για τον Σεπτέμβριο
5'

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, υποδέχεται το φθινόπωρο με μοναδικές προσφορές στα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας στους οικιακούς και μη οικιακούς πελάτες της μοναδικές ευκαιρίες για οικονομία κι ευελιξία. Για όλο τον Σεπτέμβριο, υφιστάμενοι και νέοι[1] πελάτες της ZeniΘ μπορούν να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών στα παρακάτω προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας (κυμαινόμενου και ειδικού τιμολογίου) καθώς και φυσικού αερίου.

Power Home Start: Ηλεκτρική ενέργεια με 58% όφελος στο Ειδικό (πράσινο) τιμολόγιο

Με το προϊόν ρεύματος ειδικού (πράσινου) τιμολογίου για οικιακή χρήση Power Home Start, υφιστάμενοι και νέοι πελάτες της ZeniΘ μπορούν να απολαμβάνουν ηλεκτρική ενέργεια με έκπτωση 58% στη βασική τιμή προμήθειας ρεύματος. Στο εν λόγω προϊόν ειδικού τιμολογίου, οι οικιακοί πελάτες γνωρίζουν εκ των προτέρων το κόστος κιλοβατώρας για τον εκάστοτε μήνα κατανάλωσης, με την τελική τιμή προμήθειας Σεπτεμβρίου να είναι 0.15833 €/kWh.

Power Business Start: Έκπτωση 25% και σε μη οικιακούς πελάτες

Στην ίδια κατηγορία ειδικού (πράσινου) τιμολογίου, οι μη οικιακοί πελάτες μπορούν να επιλέξουν το προϊόν Power Business Start με έκπτωση 25% στη βασική τιμή προμήθειας, με τελική τιμή προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας Σεπτεμβρίου 0.1985 €/kWh.

Power Home Smart Night: 40% έκπτωση στην τελική τιμή και τα πάγια δώρο!

Το προϊόν ρεύματος κυμαινόμενου (κίτρινου) τιμολογίου Power Home Smart Night της ZeniΘ είναι ιδανικό για όλους τους νέους πελάτες της ZeniΘ, που θέλουν να αξιοποιούν την ενέργεια με έξυπνο τρόπο, εξοικονομώντας χρήματα, με χρεώσεις νυχτερινού τιμολογίου. Οι πελάτες του προγράμματος λαμβάνουν έκπτωση 40% στην τελική τιμή προμήθειας και δωρεάν πάγια για όλη την αρχική διάρκεια της σύμβασης. Το προϊόν προσφέρει ανταγωνιστική χρέωση ημέρας και ακόμη πιο ανταγωνιστική χρέωση νύχτας, ενώ παρέχει 100% πράσινη ενέργεια που πιστοποιείται ότι προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Και τα προνόμια δεν σταματούν εκεί, αφού ισχύει έκπτωση συνέπειας 5% και επιπλέον έκπτωση 5% για τους πελάτες[2] που συνδυάζουν προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου από τη ZeniΘ (Dual Energy).

Power Home Direct Plus: Σταθερή τιμή ρεύματος και 6 μήνες δωρεάν πάγιο!

Για όσους προσανατολίζονται στην επιλογή του σταθερού (μπλε) τιμολογίου, το Power Home Direct Plus της ZeniΘ προσφέρει την πλέον ανταγωνιστική και σταθερή τιμή ρεύματος, στα 0,123 €/kWh κάθε μήνα, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Με την έκπτωση συνέπειας, η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 0,095€/ kWh, καθιστώντας το μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή. Η προσφορά της ZeniΘ, που θα ισχύει για όλο τον Σεπτέμβριο, παρέχει δωρεάν τα 6 πρώτα πάγια με τη σύναψη νέας σύμβασης.

Οι προσφορές ρεύματος Power Home Start, Power Business Start, Power Home Smart Night και Power Home Direct Plus ισχύουν για όλους τους πελάτες ΖeniΘ, είτε κάνουν συνδυαστική χρήση προϊόντων ρεύματος και φυσικού αερίου (Dual Energy) είτε κάνουν χρήση μεμονωμένου προϊόντος (non dual), σύμφωνα με τους όρους κάθε προϊόντος.

Gas Home Save: Φυσικό αέριο, με δώρο έως 120€

Οι προσφορές συνεχίζονται και στο φυσικό αέριο, με το Gas Home Save, ιδανικό για όσους αναζητούν ανταγωνιστική τιμή για την αυτόνομη θέρμανσή τους. Η ZeniΘ προσφέρει έκπτωση έως 60€ σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές, ενώ για τους πελάτες που διαθέτουν προϊόν ρεύματος και φυσικού αερίου από τη ΖeniΘ (Dual Energy) η έκπτωση μπορεί να ανέλθει σε έως 120€, για αιτήσεις έως τέλος Σεπτεμβρίου. Η τελική τιμή προμήθειας, η οποία ορίζεται στις αρχές κάθε μήνα, διαμορφώνεται για το Σεπτέμβριο στα 0.042914 €/kWh ενώ παρέχεται και 5% έκπτωση Dual Energy & Συνέπειας (€/kWh). Στο προϊόν δεν ισχύει τέλος πρόωρης λύσης.

Gas Business Save: Φυσικό Αέριο σε ανταγωνιστική τιμή για Μικρές Επιχειρήσεις

Η ΖeniΘ στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες με το προϊόν φυσικού αερίου Gas Business Save. Με την προσφορά της ZeniΘ, οι μη οικιακοί πελάτες με ενδεικτική ετήσια κατανάλωση έως 3.000 m3, μπορούν να επωφεληθούν από την ανταγωνιστική τιμή που ανακοινώνεται στις αρχές κάθε μήνα και να λάβουν έως 60€ ευρώ έκπτωση[3] ή ενώ οι πελάτες που διαθέτουν προϊόν ρεύματος και φυσικού αερίου στη ΖeniΘ (Dual Energy) λαμβάνουν την έκπτωση έως 90€. Για τον Σεπτέμβριο, η τελική τιμή προμήθειας ανέρχεται σε 0,042914€/kWh, ενώ ισχύει έκπτωση 5% έκπτωση για συνεπείς πελάτες που διαθέτουν και προϊόν ρεύματος από τη ZeniΘ (Dual Energy).

Επιπλέον οφέλη για όλους

Όλα τα προγράμματα της ZeniΘ συνοδεύονται από επιπλέον οφέλη για τους οικιακούς, και μη, πελάτες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής, ενώ όλοι οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν την οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150€. Η κάρτα παρέχει δωρεάν check up και διαγνωστικές εξετάσεις για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ δίνει στον δικαιούχο πρόσβαση σε ένα δίκτυο 3.000 παρόχων υγείας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, με δωρεάν υπηρεσίες ή προνομιακές τιμές.

Οι εκπρόσωποι της ZeniΘ βρίσκονται στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού για να παρέχουν άμεσα οποιαδήποτε πληροφορία για νέες ή υπάρχουσες συνδέσεις, ενώ όλες οι πληροφορίες για τα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου είναι διαθέσιμες στο επίσημο site της ΖeniΘ.

Ισχύουν ειδικοί όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το link.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή