Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που φέρνει την Κρήτη στο τραπέζι σου με γεύση και ποιότητα

Terra Creta: Όταν κάθε «σταγόνα» παράδοσης και ποιότητας αντικατοπτρίζει την ψυχή της Κρήτης.

Υπάρχουν κάποιοι τόποι που έχουν να σου πουν πολλές, μικρές και μεγάλες, ιστορίες που «μετράνε» χρόνια, αιώνες, ακόμα και χιλιετίες -και είναι γνωστές ακόμα και σε μακρινές γωνιές του κόσμου. Ένας τέτοιος τόπος είναι η Κρήτη, ένα νησί που γοητεύει χάρη στο πλούσιο φυσικό του περιβάλλον, τους μύθους, την ιστορία και τις παραδόσεις του, αλλά και τον πολιτισμό και τη γαστρονομία του. Και, φυσικά, χάρη στους ανθρώπους του -απλούς και φιλόξενους, που δεν διστάζουν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους και να μοιραστούν ό,τι βρίσκεται στο τραπέζι τους.

Και μπορεί η Κρήτη (και το καλοκαίρι) να είναι μακριά, αλλά μήπως υπάρχει κάτι που μπορεί να μας «μεταφέρει» σχεδόν μαγικά, εδώ και τώρα, στο νησί; Η απάντηση είναι «ναι», αρκεί να έχεις και εσύ το αυθεντικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta στο τραπέζι σου. Και αυτό γιατί ακόμα και μια σταγόνα είναι αρκετή για να σε ταξιδέψει νοερά στο Κολυμβάρι Χανίων και τους όμορφους, ηλιόλουστους ελαιώνες του, χαρίζοντάς σου ένα μικρό «άγγιγμα» παράδοσης που θα λατρέψεις!

Η ψυχή της Κρήτης στην… κορυφή του κόσμου

Οι ρίζες της εταιρείας έχουν ως πηγή έμπνευσής τους, την Ελιά των Βουβών, μία από τις πιο αρχαίες ελιές σε ολόκληρο τον κόσμο, που βρίσκεται κοντά στο ιδιόκτητο ελαιοποιείο της Terra Creta. Ή, αλλιώς, εκεί που η ελαιοποίηση είναι όχι απλά παράδοση, αλλά πραγματική τέχνη.

Και αν θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερ

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr