Η νέα Hoppy lager, είναι το…10άρι του ΑΘΗΝΕΟ!
Η Hoppy Lager είναι η 10η συνταγή που βγαίνει από τα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ και είναι μια άκρως αρωματική μπίρα εμπνευσμένη από τα αρώματα και τα χρώματα του φθινοπώρου.
Όπως όλες οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ, είναι αφιλτράριστη, απαστερίωτη και σίγουρα μοναδική. Με 4,5% αλκοόλ, η ΑΘΗΝΕΟ #10 είναι έτοιμη να γοητεύσει τους λάτρεις της μπίρας με την διαφορετική γεύση της, το ευχάριστο άρωμά της που συνθέτει το ειδικό μίγμα λυκίσκων Aurora & Lumblin και τη ντελικάτη πικράδα στην επίγευση.
Η γνωριμία της Hoppy Lager με το κοινό έγινε σε εορταστικό κλίμα, αφού έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση «Ζυθογνωσία 2016» η οποία αποτελεί ένα μοναδικό ζυθο-γευσι-γνωστικό ραντεβού για όσους ξέρουν και.. αγαπούν την μπίρα στην Ελλάδα.
Περισσότεροι από 3000 επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο του ΑΘΗΝΕΟ για να δοκιμάσουν την νέα συνταγή καθώς και τις craft προτάσεις της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε η νέα μπίρα του ΑΘΗΝΕΟ #10 Hoppy Lager καθώς και οι ΒΙΟΣ5 και η μοναστηριακή Affligem που «συστήθηκαν» ξανά στο κοινό των φίλων της μπίρας, αλλά παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση, αποκτώντας ακόμη περισσότερους θαυμαστές!
Στο ΑΘΗΝΕΟ, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα, οι 4 εποχές αποτελούν τον «καμβά» για τη δημιουργία πρωτότυπων συνταγών σε μικρή παραγωγή, χρησιμοποιώντας τα ξεχωριστά τοπικά υλικά. Τολμώντας και δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς και αρώματα βγαίνουν από τα καζάνια του μπίρες που θυμίζουν με το άρωμα και τη γεύση τους μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου. Οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ είναι διαθέσιμες μόνο σε βαρέλι και οι λάτρεις τις μπίρας μπορούν να τις δοκιμάσουν σε επιλεγμένα bar στην Αθήνα.