33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Με σύνθημα τον ήλιο και τη θάλασσα, θα πραγματοποιηθεί φέτος και για 33η χρονιά το «Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών», από 15 έως 23 Οκτωβρίου 2011, στους υπερσύγχρονους εκθεσιακούς χώρους του Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.


Βάζοντας προσωπικό του στοίχημα την επιτυχία, το «Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών», ετοιμάζεται πυρετωδώς να αποδείξει ότι το σκάφος και η θάλασσα παραμένουν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, όχι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα. Για εννέα ημέρες λοιπόν, από τις 15 έως και τις 23 Οκτωβρίου με μια ποικιλία σκαφών, ναυτικών υπηρεσιών και προϊόντων για τα θαλάσσια σπορ και το ψάρεμα, το 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, μας περιμένει όλους να μας μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο, παρουσιάζοντας συγκεντρωμένο έναν από τους σημαντικούς κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας.

Όπως και τα δύο τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, το αρτιότερο, σύγχρονο και εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας, που βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) Ελευθέριος Βενιζέλος και που είναι προσβάσιμο απ’ όλα τα συγκοινωνιακά μέσα μαζικής μεταφοράς. Το «Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών» διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκόμενων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ), ενώ τελεί υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών: International Federation of Boat Show Organizers (IFBSO) και International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA).

Διάρκεια έκθεσης: 15-23 Οκτωβρίου 2011
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00 – 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 – 21:30

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό (με αντίτιμο εισιτηρίου)