Διάσημοι εκπέμπουν SOS για το περιβάλλον

Μια ανοιχτή επιστολή για τις κλιματικές αλλαγές, την οποία απέστειλαν προς τους αρχηγούς των κρατών- μελών του Ο.Η.Ε....

Μια ανοιχτή επιστολή για τις κλιματικές αλλαγές, την οποία απέστειλαν προς τους αρχηγούς των κρατών- μελών του Ο.Η.Ε., συνυπογράφουν οκτώ διάσημοι στάρ.


Πρόκειται για τους: Scarlett-Johansson, Djimon Hounsou, Gael Garcia Bernal, Helena Christensen, Miguel Bose, Christine Davis, Bill Nighy και Angelic Kitzo θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα στο Κανκούν όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος του Ο.Η.Ε. για τις κλιματικές αλλαγές.


Οι διάσημοι με περιβαλλοντική συνείδηση, στην επιστολή τους, ζητούν από τους αρχηγούς των κρατών- μελών του Ο.Η.Ε. να πάρουν πιο δραστικά μέτρα. Αναγνωρίζουν ότι τα μέτρα που ελήφθησαν στην Κοπεγχάγη πριν από ένα χρόνο βοήθησαν αλλά δεν ήταν αρκετά καθώς όπως γράφουν στην επιστολή τους εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κλιματικές αλλαγές και ο ένας χρόνος μετά την Σύνοδο της Κοπεγχάγης ήταν κόλαση.


«Περιμένουμε να παίξετε τον ρόλο σας στην ιστορική πρόκληση της εποχής μας, ώστε να εξασφαλίσουμε το δικό μας μέλλον αλλά και των γενεών που θα ακολουθήσουν», έγραψαν οι «πράσινοι» σταρ.