Αίτηση υπαγωγής στα άρθρα 106β και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε η Folli Follie

Κατατέθηκε σήμερα στο Πτωχευτικό Δικαστήριο η αίτηση της Folli Follie για υπαγωγή στη διαδικασίας εξυγίανσης σύμφωνα με τα άρθρα 106β και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα. H συζήτηση επί του αιτήματος θα γίνει το Φεβρουάριο.

Αίτηση υπαγωγής στα άρθρα 106β και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε η Folli Follie
INTIME
1'

Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί το «πράσινο φως» στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της Folli Follie από τις γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων πιστωτών της εταιρείας.

Οι ομολογιούχοι -κάτοχοι των Eurobands και Swissbonds της εταιρείας ενέκριναν προ δύο εβδομάδων τους προτεινόμενους όρους της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία που ολοκληρώθηκε με σύμβουλο τη Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, Δικηγορική Εταιρεία Weil και Δικηγορική Εταιρεία Σοφός & Συνεργάτες, προβλέπει πως οι πιστωτές εξασφαλίζουν περιουσιακά στοιχεία της FFG μέσω της εταιρείας AssetCo και το 90% της OpsCo, της εταιρείας που θα αποτελέσει τη συνέχεια της Folli Follie.

Η OpsCo θα προχωρήσει στην έκδοση ομολογιών ύψους 60 εκατ. ευρώ και διάρκειας 5+2 ετών που θα αποκτηθούν από τους πιστωτές. Οι ομολογιούχοι (Eurobands, Swissbonds και Schuldschein) έναντι των απαιτήσεών τους θα λάβουν τις ομολογίες συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ που θα εκδώσει η OpsCo, το 100% των μετοχών της AssetsCo και το 90% των μετοχών της OpsCo.

Συνολικά, στον έλεγχο τους θα βρίσκεται το 100% της AssetsCo και το 90% της OpsCo (μέσω της AssetsCo).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή