Η Ferrari δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα - Ποια crypto θα επωφεληθούν;

Ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα για τα crypto coins, αφού πλέον η Ferrari δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και διάφορα altcoins.

Μια από τις κορυφαίες επωνυμίες στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας στρέφεται σε εναλλακτικές πληρωμές όπως τα crypto.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Tesla ήταν η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε να δέχεται πληρωμές με crypto για τα αυτοκίνητά της και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2021. Ωστόσο λόγω ανησυχιών για τις περιβαλλοντικές συνθήκες, το σταμάτησε.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

Η Ferrari δέχεται πληρωμές με crypto coins

Η Ferrari δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα, ξεκινώντας με το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH) και το stablecoin Tether (USDT). Προκειμένου να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των πληρωμών με crypto coins, η ιταλική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στράφηκε στο BitPay, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας πληρωμών με κρυπτονομίσματα.

Έτσι, η Ferrari θα μπορεί να δέχεται τις πληρωμές με κρυπτονομίσματα απευθείας στο παραδοσιακό της νόμισμα, προστατεύοντας τα συμφέροντά της από τις διακυμάνσεις στην τιμή των κρυπτονομισμάτων. Όπως μάλιστα δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Enrico Galliera: «Τα κρυπτονομίσματα έχουν καταφέρει να μειώσουν σημαντικά το ανθρακικό τους αποτύπωμα, ενώ αρκετοί είναι οι νεαροί επενδυτές που δημιούργησαν περιουσίες μέσω των crypto. Έτσι, ύστερα και από την αυξημένη ζήτηση της αγοράς για υιοθέτηση των πληρωμών με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, η Ferrari οδεύει προς μια νέα εποχή».

Ποια κρυπτονομίσματα θα επωφεληθούν από τις πληρωμές με κρυπτονομίσματα στη Ferrari;

Όπως προαναφέραμε, τα κρυπτονομίσματα που θα δέχεται η Ferrari για την πώληση των αυτοκινήτων της θα είναι το Bitcoin, το Ethereum και το Tether. Τα δύο λοιπόν από τα πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα, BTC και ETH, σίγουρα θα επωφεληθούν από την κίνηση αυτή. Ωστόσο πολλά είναι και τα altcoins που θα επωφεληθούν από την ένταξη των crypto στη Ferrari.

Έτσι, κρυπτονομίσματα που θα ακολουθήσουν το Bitcoin σε μια ενδεχόμενη ανοδική πορεία, είναι ιδιαίτερα πιθανό να επωφεληθούν από το συγκεκριμένο γεγονός. Ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα το οποίο βασίζεται στην εξόρυξη Bitcoin και έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα τις τελευταίες ημέρες, είναι το Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

Τι είναι το Bitcoin Minetrix και γιατί θα επωφεληθεί από την κίνηση της Ferrari;

Το Bitcoin Minetrix προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση στην εξόρυξη Bitcoin μέσω cloud. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να ξεκινήσουν να εξορύσσουν BTC χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αγοράσουν μερικά κρυπτονομίσματα BTCMTX και να τα ποντάρουν. Έτσι, το γεγονός ότι η Ferrari δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα, θα ωφελήσει σημαντικά το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα που σχετίζονται ενεργά με αυτό, όπως το Bitcoin Minetrix.

Η προπώληση του BTCMTX έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται. Εάν θέλετε λοιπόν να συμμετάσχετε στο συγκεκριμένο καινοτόμο εγχείρημα, καλό θα ήταν να βιαστείτε. Το presale ενδεχομένως να μην διαρκέσει για πολύ ακόμη, ενώ η τιμή εισόδου θα αυξηθεί στο επόμενο στάδιο.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.