Κρυπτονομίσματα: Προβλέψεις τιμής Bitcoin καθώς η JP Morgan χαρακτηρίζει το ETF αναπόφευκτο

Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει γνωρίσει αρκετές ανατροπές το τελευταίο διάστημα. Πιο πρόσφατη αυτή της BlackRock σχετικά με την έγκριση του Bitcoin ETF. Αν και fake news, τα νέα διαδόθηκαν ταχύτατα, με αποτέλεσμα μια ανοδική πορεία στην τιμή του Bitcoin.

Κρυπτονομίσματα: Προβλέψεις τιμής Bitcoin καθώς η JP Morgan χαρακτηρίζει το ETF αναπόφευκτο
3'

Μάλιστα, η εταιρεία JP Morgan, ένα από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα παγκοσμίως ανακοίνωσε πως η έγκριση του Bitcoin ETF είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί. Κάτι που φυσικά αναζωπύρωσε και πάλι την αγορά κρυπτονομισμάτων και αυτή τη φορά βασιζόμενη σε πραγματικές ειδήσεις.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Η αισιοδοξία της JP Morgan για το ETF και το ανοδικό κλίμα

Η ανακοίνωση της JP Morgan υποδηλώνει ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) είναι έτοιμη να δώσει το πράσινο φως σε ένα Bitcoin ETF . Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει κύμα αισιοδοξίας μεταξύ των επενδυτών crypto και των αναλυτών της αγοράς. Η κοινότητα crypto άλλωστε, περιμένει με ανυπομονησία την έγκριση εδώ και χρόνια, θεωρώντας πως είναι ένα κρίσιμο βήμα για τη νομιμοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων και την επέκταση της προσβασιμότητάς της.

Παρόλο που οι αναφορές της BlackRock για την έγκριση του Bitcoin ETF αποδείχθηκαν ψευδείς, η αντίδραση της αγοράς ανέδειξε την ανοδική δυναμική μιας ενδεχόμενης έγκρισης από το SEC. Το λεγόμενο "Fake ETF Candle" είδε την τιμή του Bitcoin να εκτοξεύεται σημαντικά και συγκεκριμένα κατά 10% μέσα σε λίγα λεπτά, ξεπερνώντας έτσι, για λίγο, το όριο των 30.000 δολαρίων. Ακόμη και μετά την διάψευση της είδησης, το Bitcoin κατάφερε να ξεπεράσει ξανά τα 30 χιλιάδες δολάρια.

Είναι λοιπόν ιδιαίτερα λογικό, οι προβλέψεις τιμής του Bitcoin να είναι αρκετά αισιόδοξες για το επερχόμενο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που αναμένουν την τιμή του Bitcoin να ξεπεράσει τα 40.000 δολάρια πριν το κλείσιμο του έτους – κάτι που φυσικά οδήγησε στην άνοδο της τιμής του BTC πάνω από τις 30 χιλιάδες και σήμερα.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

Bitcoin Minetrix: Το ανερχόμενο κρυπτονόμισμα που ξεχωρίζει

Εν μέσω του ενθουσιασμού γύρω από την πιθανή έγκριση του Bitcoin ETF και τις προβλέψεις για την αύξηση τιμής του Bitcoin, ένα άλλο κρυπτονόμισμα έχει κερδίσει ιδιαίτερα μεγάλη δημοτικότητα. Ο λόγος για το Bitcoin Minetrix. Αυτό το νέο κρυπτονόμισμα είναι έτοιμο να φέρει επανάσταση στην εξόρυξης Bitcoin και των παθητικών ανταμοιβών.

Ειδικότερα, το Bitcoin Minetrix προσφέρει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα εξόρυξης στο cloud, η οποία επιτρέπει στους επενδυτές να κερδίζουν παθητικές ανταμοιβές εξόρυξης μέσω του πονταρίσματος κρυπτονομισμάτων $BTCMTX.

Η εξόρυξη Bitcoin ήταν εξαιρετικά κερδοφόρα κατά τη διάρκεια των ανοδικών περιόδων, καθώς η αξία των ανταμοιβών Bitcoin εκτοξευόταν στα ύψη. Ωστόσο, η πρόσβαση στην εξόρυξη ήταν μια διαδικασία την οποία λίγοι μπορούσαν να εκμεταλλευτούν, ένεκα του υψηλού κόστους για την αγορά εξοπλισμού και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα παραπάνω προβλήματα έρχεται να επιλύσει ο μηχανισμός «Stake-to-mine» του Bitcoin Minetrix. Καθόλου περίεργο που μέχρι τώρα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια στην προπώληση, ενώ μεγάλοι αναλυτές το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα με προοπτικές κέρδους που μπορούν να ξεπεράσουν το 10x.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή