Θεσσαλονίκη: Τίτλοι τέλους για το κατάστημα «Τερκενλής» στη Μητροπόλεως

Κλείνει μετά από 25 χρόνια λειτουργίας του. 

Θεσσαλονίκη: Τίτλοι τέλους για το κατάστημα «Τερκενλής» στη Μητροπόλεως
1'

Με μια λιτή ανακοίνωση, το ιστορικό ζαχαροπλαστείο «Τερκενλής» έκανε γνωστό πως πέφτουν τίτλοι τέλους για το κατάστημά του στο κέντρο της Θεσσελίκης, στη Μητροπόλεως.

«Με ανάμεικτα συναισθήματα, σας γνωστοποιούμε με βαθιά αίσθηση εκτίμησης ότι μετά από 25 χρόνια ενεργής παρουσίας, το κατάστημα "Τερκενλής" στην οδό Μητροπόλεως κλείνει τις πύλες του. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Η παρουσία μας δεν άλλαξε μόνο το εμπορικό τοπίο, αλλά και τις καρδιές των πελατών μας. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να μοιραστούμε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια το πάθος μας για την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων με διαρκή προσπάθεια για την άριστη εξυπηρέτησή σας. Σύντομα κοντά σας με νέα πρόταση στο κέντρο της πόλης» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σήμερα, μετά από 70χρόνια, το ιστορικό ζαχαροπλαστείο διαθέτει 18 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η επιχειρηματική διαδρομή της οικογένειας Τερκενλή στο χώρο της ζαρτοζαχαροπλαστικής με την ίδρυση, του πρώτου καταστήματος από τον Σταύρο Τερκενλή στις οδούς Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή