Το Base Dawgz φτάνει τα $2.6M στη προπώληση και στοχεύει να ξεπεράσει το Mog Coin

Η προπώληση του Base Dawgz (DAWGZ) συνεχίζει να προσελκύει αρκετούς επενδυτές της αγοράς crypto, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής 2,6 εκατομμύρια δολάρια.

Με σημαντική ροή κεφαλαίων που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το έργο, από την έναρξη του presale πριν από έναν μήνα. Άλλωστε, το meme coin που παρουσιάζει ένα αθλητικό Shiba Inu να επιδίδεται σε διάφορα extreme sports, έχει τις δυνατότητες όχι μόνο να ξεχωρίσει στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αλλά να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του όπως το Mog Coin ($MOG).

Αγορά Base Dawgz (DAWGZ)

Τι είναι το meme coin Base Dawgz;

Καθώς η αγορά crypto ετοιμάζεται για μια νέα ανοδική πορεία, φέτος, το Base Dawgz, ένα multi-chain meme coin που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ του Base αλλά διαπραγματεύεται σε όλα τα κορυφαία blockchains, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά το 2024.

Από την έναρξη της προπώλησης, η τιμή του $DAWGZ token έχει ήδη αυξηθεί κατά 27% στα 0,0061 δολάρια, και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, το έργο έχει ήδη λανσάρει τη λειτουργία πονταρίσματος, η οποία προσφέρει αρκετά υψηλές αποδόσεις.

Απόπειρα δολοφονίας του Trump – Ανάκαμψη του BTC - Έρχεται το επόμενο bull run των meme coins;

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων είναι γεμάτη ενθουσιασμό τελευταία, καθώς το Bitcoin ανακάμπτει δυναμικά, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει το όριο των 60.000$ και εν συνεχεία των 63.000$, στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά.

Μάλιστα, τα πρόσφατα κέρδη του Bitcoin συνέπεσαν με την απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump. Από το Σάββατο, το Bitcoin αυξάνεται καθημερινά κατά πάνω από 2%, καθώς ενδιαφερόμενοι για τα κρυπτονομίσματα εμπνέονται από τον «crypto πρόεδρο», ο οποίος αντέδρασε στην επίθεση με μια υψωμένη γροθιά.

Η Stockmoney Lizards χαρακτήρισε την απόπειρα δολοφονίας του Trump ως ένα «black swan event», προβλέποντας εισερχόμενα κέρδη ανάλογα με αυτά που παρατηρήθηκαν μετά τα γεγονότα του Mt. Gox, Bitfinex, Covid-19 και FTX στο παρελθόν.

Με το Bitcoin να ηγείται, η υπόλοιπη αγορά κρυπτονομισμάτων ακολούθησε φυσικά. Τις τελευταίες 24 ώρες, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε κατά 5%, τροφοδοτούμενη από την ανοδική ορμή των εξελίξεων του Σαββατοκύριακου.

Κάτι που παρατηρήθηκε ξανά λίγο καιρό πριν, όταν το Bitcoin έφτασε σε νέο υψηλό όλων των εποχών, προκαλώντας ένα συνολικό ράλι στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Στη συνέχεια, η προσοχή μεταφέρθηκε στα meme coins, επισκιάζοντας την κυριαρχία του Bitcoin.

Η παλαιότερη τάση φαίνεται να επαναλαμβάνεται, με τον τομέα των meme coins να αυξάνεται κατά 6,63% τις τελευταίες 24 ώρες. Το $MOG ηγείται με αύξηση 36%, ακολουθούμενο από το Pepe ($PEPE) με 32% και το Flok ($FLOKI) με 29%.

Και φυσικά, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Base Dawgz πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο, φτάνοντας το εντυπωσιακό ποσό των 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αγορά Base Dawgz (DAWGZ)

Το Base Dawgz είναι έτοιμο να κυριαρχήσει στην αγορά των meme coins

Το Base Dawgz έχει τραβήξει την προσοχή των επενδυτών ως ένα από τα καλύτερα meme coins της αγοράς, για πολλούς λόγους.

Πρώτον, το έργο αξιοποιεί το Base Chain, μια Layer 2 αλυσίδα στο δίκτυο του Ethereum που αναπτύχθηκε από την Coinbase και ανταγωνίζεται το Solana στον τομέα των meme coins. Μάλιστα, το συγκεκριμένο blockchain παρέχει ταχύτερες συναλλαγές και χαμηλότερες χρεώσεις από ότι μπορεί να προσφέρει το Solana.

Επιπλέον, το Base Dawgz είναι ένα Multi-chain token, επιτρέποντας τις συναλλαγές του σε διάφορα δίκτυα, όπως το Base, το Solana, το Ethereum, το Avalanche και το BSC. Ένας από τους λόγους που το $DAWGZ παρουσιάζει μεγαλύτερες προοπτικές από τα περισσότερα meme coin της αγοράς, έτοιμο να ξεπεράσει άλλα ανερχόμενα tokens όπως το $MOG.

Το staking του $DAWGZ με αποδόσεις πάνω από 1500%

Ένας ακόμη λόγος που οι επενδυτές στρέφονται σε τέτοιο βαθμό προς το $DAWGZ, είναι οι τεράστιες ανταμοιβές του staking που προσφέρει. Από την κυκλοφορία του στις 4 Ιουλίου, το ποντάρισμα του Base Dawgz έχει προσελκύσει πλήθος ενδιαφερομένων. Άλλωστε, αυτήν τη στιγμή η απόδοσή του ξεπερνάει το APY 1,580%, που ισοδυναμεί με 131% μηνιαίως. Ουσιαστικά, οι συμμετέχοντες μπορούν να διπλασιάσουν την επένδυσή τους κάθε μήνα.

Φυσικά, όσο περισσότεροι συμμετέχουν τόσο μειώνονται οι ανταμοιβές. Κατά συνέπεια, η αξιοποίηση της λειτουργίας πονταρίσματος από νωρίς, είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν θέλετε να εξασφαλίσετε τα μέγιστα δυνατά κέρδη.

Για να συμμετάσχετε στο presale και να προβείτε στην αγορά Base Dawgz ($DAWGZ) ώστε να επωφεληθείτε από τις αποδόσεις του staking, το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου και να επιλέξετε το προτιμώμενο δίκτυό σας. Μπορείτε να αγοράσετε τα tokens χρησιμοποιώντας Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) ή AVAX.

Αγορά Base Dawgz (DAWGZ)

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.