ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις ατόμων 18 έως 65 ετών

 Οι 1.100 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα γίνουν σε υπουργεία, δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς – 15.527 εποχιακοί στην καθαριότητα σχολικών κτηρίων

Καθαριότητα
PIXABAY
1'

Με αυξημένη μοριοδότηση λόγω ανεργίας αναμένεται να εκδοθεί η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά 1.100 προσλήψεις αορίστου χρόνου στο δημόσιο, την αυτοδιοίκηση και τους οργανισμούς.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα σε δήμους οι προσλήψεις εποχιακού προσωπικού στην καθαριότητα σχολικών μονάδων, 15.527 ατόμων, για το διδακτικό έτος 2024-25.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στους οικείους δήμους για προσκλήσεις εποχιακού προσωπικού στην καθαριότητα είτε σε εξωτερικούς χώρους είτε μέσα στα σχολικά κτήρια και ήδη έχουν αρχίσει να ανοίγουν προσκλήσεις για αιτήσεις στον δήμο Αθηναίων και στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η νέα προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Η νέα προκήρυξη μονίμων εργαζόμενων αφορά στην πρόσληψη, τουλάχιστον, 1.100 μονίμων υπαλλήλων με τα ελάχιστα προσόντα. Στη νέα προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Προϋποθέσεις: Απαιτείται το απολυτήριο γυμνασίου ή δημοτικού για όσους και όσες αποφοίτησαν πριν το 1980. Η επικαιροποίηση του Μητρώου ΑΣΕΠ είναι απαραίτητη για όλες τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού. Επομένως, όσοι έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους, θα πρέπει να ανανεώνουν τη διαδικασία στο Μητρώο.

Μοριοδότηση: Επιπλέον μοριοδότηση προβλέπεται για άτομα που είναι άνεργα και για άτομα που έχουν εμπειρία στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.

Οι προσλήψεις είναι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και αφορούν σε υπουργεία, δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή