Δήμος Αθηναίων: Κάλεσμα για πρακτική σε 13 νέους δικηγόρους

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν οι νέοι δικηγόροι για πρακτική άσκηση ως τις 7 Αυγούστου 2024

δικηγόρος
PIXABAY
1'

Κάλεσμα για πρακτική άσκηση σε υποψήφιες και υποψήφιους νέους δικηγόρους, σε πρόγραμμα διάρκειας έως δώδεκα μηνών, απευθύνει ο δήμος Αθηναίων.

Η κατάθεση αιτήσεων έχει αρχίσει και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις ως την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 14.00 μ.μ.

Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται

  • Αντίγραφα τίτλων σπουδών και σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  • Βεβαίωση εγγραφής του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο ειδικό μητρώο.
  • Αντίγραφο κατάθεσης αίτησης εγγραφής στο ειδικό μητρώο με τον Αριθμό Πρωτοκόλλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (για όσους δεν έχουν αριθμό μητρώου ως ασκούμενοι δικηγόροι)
  • Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερκαλυφθούν θα γίνει κλήρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι δικηγόροι μπορούν να καταθέτουν την αίτησή τους είτε στο πρωτόκολλο του Δήμου Αθηναίων, Λιοσίων 22, 2ος όροφος είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση t.geniko.protokolo@athens.gr.

Στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση στις 02/09/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 πμ., η οποία θα διενεργηθεί, αντίστοιχα, στο Δήμο Αθηναίων (οδός Λιοσίων 22) στο γραφείο του Τμήματος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης Υγιεινής και Ασφάλειας Ανθρωπίνου Δυναμικού στο 5ο όροφο, παρουσία των ενδιαφερομένων, και τα ονόματα των επιλεγέντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Οι θέσεις των υποψηφίων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στη Νομική Διεύθυνση του Δήμου Αθηναίων ορίζονται σε 13. Η ημερομηνία έναρξης της άσκησης των καθηκόντων τους, που είναι έως δώδεκα μηνών είναι η 1η Οκτωβρίου 2024.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή