Ράβδοι χρυσού και ασημένια νομίσματα προς πώληση σε καταστήματα

Οι αναλυτές της Wells Fargo αναμένουν ότι τα έσοδα «μπορεί τώρα να κυμαίνονται από 100 έως 200 εκατομμύρια δολάρια το μήνα» από τον χρυσό, σύμφωνα με το CNBC

Ράβδοι χρυσού και ασημένια νομίσματα προς πώληση σε καταστήματα
2'

Η Costco, μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου άρχισε να πουλά ράβδους χρυσού μιας ουγγιάς στα μέλη της πέρυσι και τώρα το ίδιο κάνει και για τα ασημένια νομίσματα.

Η απόφαση να προσθέσουν χρυσό και ασήμι στο απόθεμά τους ήταν μια έξυπνη απόφαση. Οι αναλυτές της Wells Fargo αναμένουν ότι τα έσοδα «μπορεί τώρα να κυμαίνονται από 100 έως 200 εκατομμύρια δολάρια το μήνα» από τον χρυσό, σύμφωνα με το CNBC.com.

Οι τιμές του χρυσού αυξάνονται και ανέβηκαν για πρώτη φορά πάνω από τα 2.500 δολάρια/ουγγιά λόγω των προσδοκιών ότι η Federal Reserve πλησιάζει πιο κοντά στη μείωση των επιτοκίων, σύμφωνα με το seekingalpha.com. Η τιμή spot για μια ουγγιά αγγίζει τα 2.525 δολάρια στην αγορά εμπορευμάτων. Αυτό είναι μια αύξηση 2,63% σε μία εβδομάδα από τις 21 Αυγούστου 2024.

Για τα ασημένια νομίσματα, τα μέλη έχουν δύο επιλογές: Η μία αφορά 20 νομίσματα American Eagle Silver για 6999,99 $ και η δεύτερη 25 νομίσματα Canada Maple Leaf Silver. Και τα δύο σετ περιέχουν κέρματα μιας ουγγιάς troy. Είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο με όριο πέντε μονάδων ανά μέλος και δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή κόστους ή επιστροφή χρημάτων.

Για τις ράβδους χρυσού, εδώ υπάρχουν τρεις επιλογές - το PAMP Suisse Lady Fortuna Veriscan και το PAMP American Buffalo ή το PAMP American το Free Statue of Liberty. Όλες οι ποικιλίες είναι μία ουγγιά troy και είναι κατασκευασμένες από χρυσό 24 καρατίων. Επί του παρόντος, η τιμή τους είναι περίπου 2.569,99 δολάρια και 2.549,99 δολάρια αντίστοιχα.

Οι ράβδοι χρυσού εξαντλούνται τακτικά και όταν είναι διαθέσιμες, μπορούν να αγοραστούν μόνο ηλεκτρονικά με όριο δύο ανά μέλος και δεν είναι επιλέξιμες για επιστροφή ή επιστροφή χρημάτων. Η παράδοση δεν είναι διαθέσιμη στη Νεβάδα ή τη Λουιζιάνα.

Η Costco αποστέλλει τις ράβδους χρυσού και τα ασημένια νομίσματα μέσω της ασφαλισμένης αποστολής της UPS και απαιτείται υπογραφή κατά την παράδοση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή