Τιμολόγια ρεύματος: Τι θα γίνει με την επιδότηση για το Σεπτέμβριο -Όλα τα νεότερα 

Τιμολόγια ρεύματος: Ανακοινώσεις από τους παρόχους αύριο

Έφτασε η ώρα να διευκρινιστεί τι θα γίνει με τα τιμολόγια ρεύματος και για τον μήνα Σεπτέμβριο, και αν θα υπάρξει εκ νέου επιδότηση.

Αύριο ανακοινώνουν οι πάροχοι τα τιμολόγια ρεύματος για τον Σεπτέμβριο και πιθανότατα το υπουργείο Ενέργειας θα χρειαστεί να διατηρήσει και για αυτόν τον μήνα την επιδότηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε επιδότηση και για τον μήνα Σεπτέμβριο. Βέβαια οριστικές αποφάσεις θα πρέπει να περιμένουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, διότι θα πρέπει πρώτα να ανακοινωθούν αύριο τα τιμολόγια λιανικής από όλους τους παρόχους.

Το υπουργείο θέλει να παραμείνει το ρεύμα περίπου στα 15 λεπτά ανά κιλοβατώρα και λίγο πιο κάτω.

Το τιμολόγιο του Αυγούστου:

-Το πράσινο στον βασικό πάροχο, ήταν περίπου στα 14,7 λεπτά μετά την επιδότηση πάντα και περίπου εκεί θέλει το υπουργείο να το συγκρατήσει.

Το θέμα είναι πριν την επιδότηση τι θα ανακοινώσουν αύριο οι πάροχοι

Οι πληροφορίες λένε, άλλωστε το είπε και ο κ. Σκυλακάκης το πρωί μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα έχουμε μάλλον παρόμοια τιμολόγια με αυτά του Αυγούστου. Ίσως κάποιοι πάροχοι στο πλαίσιο του ανταγωνισμού να πάνε και οριακά χαμηλότερα. Γι’ αυτό και η επιδότηση που θα δοθεί, οι πληροφορίες λένε ότι ενδεχομένως να είναι λίγο χαμηλότερη από αυτή του Αυγούστου.