Βonum Terrae: Κρητικό παρθένο ελαιόλαδο ως επιχειρηματικό δώρο

Νέες επιχειρήσεις στο χώρο των τροφίμων στρέφονται σε εναλλακτικά κανάλια διανομής των προϊόντων τους μεσούσης της κρίσης και των οδυνηρών αποτελεσμάτων που αυτή έχει στους οικογενειακούς και επιχειρηματικούς προϋπολογισμούς.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας νέας σχετικά εταιρείας στο χώρο των τροφίμων, της Bonum Terrae, η οποία εξειδικεύεται στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Όπως μας δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σπύρος Λευθεριώτης, "Μετά από μια σειρά στοχευμένων ενεργειών με σκοπό να αναδείξουμε την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου "Αγαθόν Γης" της εταιρείας μας και μέσω αυτής της προσπάθειας την προβολή και την κατάκτηση διεθνών βραβείων γεύσης του πολυτιμότερου αγαθού που προσφέρει εδώ και πολλούς αιώνες η χώρα μας, στραφήκαμε στην προώθηση του ελαιολάδου ως επιχειρηματικό δώρο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό."

Η Bonum Terrae προτείνει έναν συνδυασμό δώρων με βάσει το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που απευθύνονται σε ένα σύνολο κατηγοριών. Στην καλύτερη κατηγορία έχει επιλεγεί ένα Premium ελαιόλαδο, το μόνο που βραβεύτηκε τόσο για την ποιότητα όσο και για τη συσκευασία του στη Μεσογειακή έκθεση ελιάς και ελαιολάδου Ελαιοτεχνία 2013 και μάλιστα με χρυσό αριστείο και στους δύο τομείς.

Ελαιόλαδο όπως το Bonum Terrae Premium δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα πολύ καλό κρασί που όμως όλοι μας έχουμε δεχτεί ως δώρο. Σε αντίθεση, ένα πολύ καλό ποιοτικό ελαιόλαδο φαίνεται να κάνει τη διαφορά στον παραλήπτη.
Ένα τέτοιο δώρο εκτιμάται ιδιαίτερα ως ένα προϊόν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη παράδοση, τη γαστρονομική κουλτούρα μας και δίνει "γεύση Ελλάδας" σε όσους το δεχτούν στο εξωτερικό.



Παράλληλα, τη στιγμή που η απόκτηση ενός από τα πιο απαραίτητα αγαθά στο τραπέζι του Έλληνα καταναλωτή (Η Ελλάδα κατέχει την πρωτιά σε όλο τον κόσμο με διαφορά σε κατανάλωση ελαιολάδου) έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη για αρκετές οικογένειες, δεν είναι λίγες οι εταιρείες που επιλέγουν να κάνουν ένα χρηστικό δώρο στους εργαζόμενους τους, να δωρίσουν δηλαδή μία κλασική μεταλλική συσκευασία των 5 λίτρων με ένα ποιοτικό προϊόν ελαιολάδου που θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερα από δώρα που γίνονταν στο παρελθόν και ήταν κυρίως διακοσμητικού χαρακτήρα.

Στη περίοδο που διανύουμε τόσο τα νοικοκυριά, οι επιχειρήσεις και οι παραγωγοί στρέφονται σε προϊόντα που αποτελούν ασύγκριτο πλεονέκτημα της χώρας μας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό μας κάνει όλους αισιόδοξους για το μέλλον της οικονομίας μας.