Στη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας επενδύει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Σύμφωνα με την εταιρεία, στο συγκεκριμένο Κέντρο Καινοτομίας θα αναπτύσσονται νέες συνταγές και πρωτοποριακές τεχνικές ζυθοποίησης για καινοτόμα προϊόντα και συσκευασίες -τα πιο πετυχημένα από τα οποία θα μπαίνουν στην παραγωγή- ώστε να ενισχυθεί περισσότερο η «κουλτούρα μπίρας».
Στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργηθεί στη Διεύθυνση Marketing ειδικό τμήμα Καινοτομίας, ενώ ενισχύεται το Χημείο στην Αθήνα.
Παράλληλα, η εταιρεία ενισχύει και τις άλλες παραγωγικές της μονάδες στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, ανταποκρινόμενοι στην ζήτηση των καταναλωτών σε draught και κουτί.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της διοίκησης είναι, ως το 2015, να τριπλασιαστεί το ποσοστό του κύκλου εργασιών της εταιρίας που προέρχεται από την καινοτομία.
Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις της Αθήνας δημιουργεί το Κέντρο Διακίνησης για την Κεντρική Ελλάδα και τα νησιά βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Επίσης αυξάνει τις εξαγωγές της, που μέχρι τώρα γίνονται σε 4 ηπείρους, και σχεδιάζει την επέκτασή της σε νέες αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.