Απαραίτητος ο κλειδάριθμος για τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Κλειδάριθμο, θα χρειαστούν οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα νέα προγράμματα τουΟΑΕΔ, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

Απαραίτητος ο κλειδάριθμος για τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ
1'

Για την έκδοση κλειδαρίθμου οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να επισκεφτούν την Υπηρεσία του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα της επιχείρησης και να προσκομίσουν:

Οι ατομικές επιχειρήσεις την Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος.

Τα νομικά πρόσωπα πρόσφατο καταστατικό της επιχείρησης από όπου θα προκύπτει η μετοχική ή/και εταιρική σύνθεσή της καθώς και το ΑΦΜ της επιχείρησης.

Η διαδικασία μπορεί να διενεργηθεί από πρόσωπο που νόμιμα εξουσιοδοτήθηκε, με πληρεξούσιο από συμβολαιογράφο ή με εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή με το γνήσιο της υπογραφής, όπου θα αναφέρεται ευκρινώς η ενέργεια και ο λόγος εξουσιοδότησης, είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση είτε για επιχείρηση άλλης νομικής μορφής (Α.Ε., Ο.Ε. ΕΠΕ κλπ).

Εάν η επιχείρηση διατηρεί υποκαταστήματα τότε κατά την έκδοση του κλειδαρίθμου θα πρέπει να δηλώνονται και να καταχωρίζονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία (δ/νση, τηλ.,email, ΑΦΜ κλπ) κάθε υποκαταστήματος.

Διαβάστε επίσης: Αναγκαίος ο κλειδάριθμος και για τον ΟΑΕΔ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή