Νέα εποχή στη συνεργασία ΒΙΑΝΕΞ-MSD Hellas

Επεκτείνεται χρονικά και αναδιατάσσεται η στρατηγική συνεργασία της ΒΙΑΝΕΞ και της MSD Hellas, ανοίγοντας μια νέα εποχή για τους δυο οργανισμούς...

2'

Επεκτείνεται χρονικά και αναδιατάσσεται η στρατηγική συνεργασία της ΒΙΑΝΕΞ και της MSD Hellas, ανοίγοντας μια νέα εποχή για τους δυο οργανισμούς.

Με βάση τη νέα συμφωνία η ΒΙΑΝΕΞ θα έχει την αποκλειστική ευθύνη επιστημονικής ενημέρωσης, διανομής και πωλήσεων, των κυκλοφορούντων προϊόντων στις θεραπευτικές κατηγορίες της οστεοπόρωσης, της αντιμετώπισης του πόνου, της υπέρτασης και της οφθαλμολογίας.

Η MSD Hellas θα έχει πλέον την αποκλειστική ευθύνη επιστημονικής ενημέρωσης, διανομής και πωλήσεων, της πλειοψηφίας του χαρτοφυλακίου των νοσοκομειακών και εξειδικευμένων φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και των προϊόντων ανοσολογίας και γονιμότητας της MSD.

Επίσης οι δυο όμιλοι θα προωθήσουν από κοινού συγκεκριμένα κυκλοφορούντα φαρμακευτικά προϊόντα στις θεραπευτικές κατηγορίες της αντιμετώπισης της αθηροσκλήρωσης, του διαβήτη, των αναπνευστικών και αλλεργικών παθήσεων.

Επίσης, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην από κοινού προώθηση επιλεγμένων νέων προϊόντων, που αναμένεται να εγκριθούν στο μέλλον.Η συμφωνία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές Ιουλίου, ενώ σε πλήρη εφαρμογή αναμένεται να τεθεί έως το Σεπτέμβριο του 2011, καθώς είναι αναγκαία η έκδοση εγκριτικών αποφάσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος και ιδρυτής της ΒΙΑΝΕΞ κ. Παύλος Γιαννακόπουλος τόνισε ότι, «η στρατηγική αυτή συμφωνία αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της πολυετούς, ήδη από το 1983, συνεργασίας της ΒΙΑΝΕΞ με τη MSD.»

Ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε πως «η ΒΙΑΝΕΞ θα συνεχίσει να είναι η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, δίνοντας το παράδειγμα ότι η σοβαρή δουλειά και ο επαγγελματισμός δίνουν τη δυνατότητα για επωφελείς και βιώσιμες συμφωνίες ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτές που διανύουμε σήμερα.»

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισήμανε πως ο όμιλος με τη νέα αυτή συμφωνία, τηρεί τη δέσμευσή του για στρατηγική συνεχούς ενδυνάμωσης του ηγετικού brand της εταιρείας, σε περιόδους κρίσιμους για τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας».

Ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ ανέφερε, πως διαρκής επιδίωξη αποτελεί η ανάπτυξη και η διανομή νέων προϊόντων, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ασθενών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή