Μοσκοβισί: Επιστρέφουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των Θεσμών

Το τοπίο ξεκαθάρισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί όπου σε συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στην Ελλάδα ανακοίνωσε ότι οι επικεφαλής των Θεσμών επιστρέφουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Ο Πιερ Μοσκοβισί μετά την παρουσίαση της πρότασης της ΕΕ για την εναρμόνιση της φορολογικής νομοθεσίας στις Βρυξέλλες αναφερόμενος στο ελληνικό ζήτημα, ενημέρωσε ότι οι τεχνικές ομάδες, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και εργάζονται επί όλων των ανοικτών θεμάτων και πλέον θα μεταβούν στην Ελλάδα και οι επικεφαλής των Θεσμών.

Σχολίασε ότι έχει υπάρξει πρόοδος, και αισιοδοξεί για τις συνομιλίες την επόμενη εβδομάδα, τις οποίες όμως χαρακτήρισε δύσκολες.

"Οι συνομιλίες θα είναι δύσκολες και θα απαιτηθεί χρόνος, αλλά στόχος είναι να παραμείνουμε στο χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί και θα είμαι σε στενή επαφή με τις ελληνικές αρχές. Οπότε ναι, μπορώ να σας ανακοινώσω ότι θα επιστρέψουν οι επικεφαλής της αποστολής τις επόμενες ημέρες, για να ξεκινήσουν οι συνομιλίες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας”, σημείωσε συγκεκριμένα.

Σχετικές ειδήσεις