Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα οι επαφές με το κουαρτέτο

Μετά την 9ωρη χθεσινή διαβούλευση με τους επικεφαλής του κουαρτέτου που σύμφωνα με διαρροές δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα το «σίριαλ» συνεχίζεται σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενόψει των κινητοποιήσεων που θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, στη μεγαλύτερη αντίδραση φορέων επί διακυβέρνησης Τσίπρα.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα οι επαφές με το κουαρτέτο
1'

Νέα συνάντηση με Κατρούγκαλο. Συζητήσεις στην ΤτΕ για τον χρηματοπιστωτικό τομέα

Ενδεικτικό της κατάστασης πως από νωρίς το πρωί η Ηρώδου Αττικού έχει κλείσει με κλούβες των ΜΑΤ.

Η νέα συνάντηση του υπουργού Εργασίας έχει καθοριστεί για τις 14:00 με τους εκπροσώπους των δανειστών αφού η χθεσινή αναβλήθηκε με τον Γ. Κατρούγκαλο να μεταβαίνει στο Μαξίμου όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ).

Οσον αφορά το ασφαλιστικό, οι δανειστές έστησαν μπλόκο στις ασφαλιστικές εισφορές, επέμειναν στη μείωση των επικουρικών συντάξεων, διαφώνησαν με την εθνική σύνταξη και οψόμεθα...

Σήμερα επίσης στις 15.30 θα υπάρξει συνάντηση για ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, κοινωνική στέγαση. Στις 16.30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση για την ΤτΕ και τον χρηματοπιστωτικό τομέα, ενώ στις 18.00 θα υπάρξει συνάντηση για θέματα ανταγωνισμού και κλειστών επαγγελμάτων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή