Συνέδριο για την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση και τις σχέσεις με την Ελλάδα

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνορωσικών Σχέσεων διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Η παρουσίαση της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EAEU) – Σκοποί και στόχοι», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το έτος Ελλάδας – Ρωσίας.

Συνέδριο για την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση και τις σχέσεις με την Ελλάδα
1'

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τη συνδιοργάνωση της ΔΕΘ – HELEXPO, στις 15 Δεκεμβρίου 2016. Οι εργασίες του συνεδρίου θα διαρκέσουν από τις 11:00 έως τις 21:00.

Η Οικονομική Επιτροπή Ευρασίας (EEC), το μόνιμο ρυθμιστικό όργανο της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, θα παρουσιάσει τις προτάσεις της για τις επιχειρηματικές σχέσεις με την Ελλάδα, σε τομείς όπως: προοπτικές ανάπτυξης, branding προϊόντων, μεταφορές, υγεία, προϊόντα διατροφής, πιστοποιήσεις, τελωνειακή νομοθεσία, χρηματοοικονομική πολιτική, φορολογία, ενεργειακή πολιτική.

Ο χαρακτήρας του συνεδρίου είναι διαδραστικός, με τη συμμετοχή φορέων, οργανισμών και επιχειρηματιών από την Ελλάδα, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη κατανόηση της σύνδεσης της Ευρασιατικής Ένωσης με το ελληνικό επιχειρείν.

Μέλη της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EAEU) είναι η Ρωσική Ομοσπονδία, η Δημοκρατία της Αρμενίας, η Δημοκρατία της Λευκορωσίας, η Δημοκρατία του Καζακστάν και η Δημοκρατία της Κιργιζίας. Εκπροσωπείται από την Οικονομική Επιτροπή Ευρασίας (EEC), κύριος σκοπός της οποίας είναι η διασφάλιση της λειτουργίας της Ένωσης και η εκπόνηση προτάσεων για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή