Τι θα κάνουν οι 78 νέοι «ράμπο» του ΣΔΟΕ

Με 78 υπαλλήλους θα ενισχυθεί άμεσα το προσωπικό της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

Η απόφαση για την ενίσχυση του ΣΔΟΕ ελήφθη προκειμένου να καλυφθούν οι ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα, η στελέχωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία ΣΔΟΕ Αθηνών, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής-Αιγαίου και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Η κάλυψη των θέσεων αυτών θα γίνει μέσω μετατάξεων υπαλλήλων σε κενές οργανικές θέσεις ή με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχουν οι υπάλληλοι.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία ενός μήνα από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017.

Ήδη έχει δημοσιευθεί η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης και αναβάθμισης του ΣΔΟΕ για την καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος, που αποτελεί πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Σχετικές ειδήσεις