Οι πρώτες δηλώσεις του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Attica Bank

«Σημείο εκκίνησης για όλους τους σχεδιασμούς της Attica Bank αποτελεί η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού μας κεφαλαίου», αναφέρει σε δηλώσεις του ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.
Οι πρώτες δηλώσεις του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Attica Bank
1'

Και ο κ. Αντωνόπουλος προσθέτει: «Σε αυτό το σκοπό έχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειες μας έχοντας, τη στήριξη του βασικού μετόχου,των υπολοίπων μετόχων μας και τη βοήθεια των διεθνών οίκων- συμβούλων μας. Θα τα καταφέρουμε για άλλη μια φορά και θα σηματοδοτήσουμε μια νέα πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας ισχυρού εσωτερικού κεφαλαίου. Με τον τρόπο αυτό θα αναδειχθεί τόσο η διακριτή παρουσία μας στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, όσο και ο σημαντικός αναπτυξιακός μας ρόλος στην ελληνική οικονομία».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank, παρατηρεί: «Οι βασικοί πυλώνες της επιχειρησιακής στρατηγικής της Attica Bank, όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας είναι η εξωστρεφής ανάπτυξη των εργασιών της με ιδιαίτερη στόχευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στον τεχνικό κόσμο. Η επίτευξη ισχυρής οργανικής κερδοφορίας με έμφαση στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και των προϊόντων καθώς κα η αποτελεσματική αναδιάρθρωση των λειτουργιών της.

Επίσης, η βελτιστοποίηση της κεφαλαιακής βάσης και η αποτελεσματικότερη διαχείριση του χαρτοφυλακίου των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Οι νέοι τομείς που θα αναπτύξει ο όμιλος της Attica Bank είναι: η επενδυτική τραπεζική, η διαχείριση κεφαλαίων και η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων, με ιδιαίτερη πάντα στόχευση στο χώρο των μηχανικών και των λοιπών ασφαλισμένων υπό την ομπρέλα του σχετικού ενιαίου ασφαλιστικού φορέα. Η διοίκηση θα αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για συνεργασίες, σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή