Βάσεις εισαγωγής: Σε λίγη ώρα αναμένεται η ανακοίνωσή τους

Από λεπτό σε λεπτό ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής - Οι υποψήφιοι θα λάβουν τα αποτελέσματα εισαγωγής στο Τμήμα επιτυχίας και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο

Βάσεις εισαγωγής: Σε λίγη ώρα αναμένεται η ανακοίνωσή τους
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Τέλος για την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους! Οι βάσεις εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα σε μία ώρα, δηλαδή γύρω στις 17:30.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του gov.gr, είτε με γραπτό μήνυμα SMS ή επισκεπτόμενοι το Λύκειο από το οποίο αποφοίτησαν.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισκεφθούν τη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/ και να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους καθώς και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο), ώστε να δουν το τμήμα ή τη σχολή που εισήχθησαν,

Παράλληλα, οι υποψήφιοι που είχαν εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, θα λάβουν τα αποτελέσματα εισαγωγής στο Τμήμα επιτυχίας και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Στα Λύκεια της χώρας θα αναρτηθούν ακόμα εκτυπωμένα τα αποτελέσματα των Βάσεων σε εμφανές σημείο, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, παρά μόνο ο κωδικός του και η σχολή εισαγωγής.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή