Παιδικοί Σταθμοί: Σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους των vouchers

Σήμερα η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ
INTIME.
1'

Μετά το αλαλούμ των προηγούμενων ημερών για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, σήμερα αναμένεται η ΕΕΤΑΑ να αναρτήσει τα οριστικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της.

Ειδικότερα, όσοι γονείς έχουν αίτηση για ένταξη των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς ή σε άλλα κέντρα απασχόλησης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα αποτελέσματα των αιτήσεων τους μέσω της ειδικής εφαρμογής της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ.

Mέσω της ειδικής εφαρμογής, αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς – διαπιστευτήρια της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (κωδικοί taxisnet).

«Τα οριστικά αποτελέσματα για τη Δράση: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2024-2025, θα αναρτηθούν στη σελίδα μας την Δευτέρα, 19/8/2024». Αυτό αναφέρει η ΕΕΤΑΑ με επίσημη ανακοίνωσή της στο site της τις προηγούμενες μέρες.

Σχετικές ειδήσεις