Πανελλήνιες: Πότε μπορούν να κάνουν αιτήσεις οι μαθητές για να δουν τα γραπτά τους

Οι αιτήσεις των υποψηφίων που πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις μπορούν να γίνονται από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024

Πανελλήνιες: Πότε μπορούν να κάνουν αιτήσεις οι μαθητές για να δουν τα γραπτά τους
1'

Οι μαθητές που πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις μπορούν να δουν τα γραπτά τους αν κάνουν αίτηση, πληρώνοντας παράβολο από 50 μέχρι και 80 ευρώ.

Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων των πανελλαδικών εξετάσεων προβλέπεται στο άρθρο 23 του Ν.3748/2009 και οι αιτήσεις των υποψηφίων, που θέλουν να δουν να δουν τα γραπτά τους, μπορούν να γίνονται είτε από εκείνους είτε από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους τους τον Σεπτέμβριο του έτους, κατά το οποίο οι υποψήφιοι πήραν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων που πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις μπορούν να γίνονται από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Τα παράβολα

Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο υποχρεωτικά εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή e-Παράβολο, στην κατηγορία «Επίδειξη γραπτών δοκιμίων Πανελλαδικών Εξετάσεων» και κωδικό παραβόλου «1389», ποσού 50 (πενήντα) ευρώ, για την επίδειξη έως τριών (3) γραπτών δοκιμίων και κωδικό «1390», ποσού 80 (ογδόντα) ευρώ, για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών (3) γραπτών δοκιμίων. Οι υποψήφιοι λαμβάνουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη σε φωτοτυπία, ενώ δεν προβλέπεται η χορήγηση αντιγράφων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή