Μήνυμα του Πρύτανη του ΕΚΠΑ για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά - «Στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα»

Το μήνυμα του Πρύτανη Γεράσιμου Σιάσου για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς

Μήνυμα του Πρύτανη του ΕΚΠΑ για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά - «Στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

«Εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών, του Συμβουλίου Διοίκησης και της Συγκλήτου εύχομαι σε όλες και όλους καλή δύναμη, υγεία και ευόδωση όλων των στόχων!», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Γεράσιμος Σιάσος για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

«Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το πρώτο και μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας, βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Η παγκόσμια αναγνώρισή του αποτυπώνεται συνεχώς σε όλες τις διεθνείς κατατάξεις αξιολόγησης καθώς καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ πρόσφατα του απονεμήθηκε η διάκριση του πιο βελτιωμένου Πανεπιστημίου σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Με στόχο την αριστεία το Πανεπιστήμιό μας βρίσκεται σε διαρκή βελτίωση βασιζόμενο στην προσπάθεια και την σκληρή δουλειά του επιστημονικού και του διοικητικού προσωπικού.

Με επίκεντρο τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια και αυτή τη χρονιά στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα.

Με θερμές ευχαριστίες προς όλες και όλους για την εμπιστοσύνη σας, εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά!» ανέφερε επίσης ο πρύτανης, Γεράσιμος Σιάσος, καθηγητής Καρδιολογίας στο μήνυμά του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή