Πανεπιστήμιο Πατρών: 25 εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Επιμόρφωση για εκπαιδευτικούς από το Πανεπιστήμιο Πατρών 

Πανεπιστήμιο Πατρών: 25 εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
2'

Σε δεκάδες εργαλεία και εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης θα επιμορφωθούν πανεπιστημιακά και εξ αποστάσεως οι εκπαιδευτικοί από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το πρώτο δημόσιο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα στον κόσμο που δημιούργησε επιμορφωτικά πανεπιστημιακά προγράμματα πάνω στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Φέτος ανακοίνωσε το 1ο Πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης που αφορά αποκλειστικά Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ταχεία ανάπτυξη και εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης έχει ήδη επηρεάσει και πρόκειται να επηρεάσει ακόμη περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο διδάσκονται οι μαθητές.

Τα προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης που πραγματοποιούνται με την μορφή e-learning σου μαθαίνουν πάνω από 25 εφαρμογές και εργαλεία Τ.Ν τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο μάθημα και στην σχολική τάξη

Οι εκπαιδευτικοί θα αποκτήσουν δεξιότητες σε Εφαρμογές όπως το ChatGPT, το Turnitin, Duolingo, Photomath, Magic School A.I., Paperpal και πολλές άλλες και γι'αυτό θα λάβουν και Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό με Πιστωτικές μονάδες ECTS αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη.

Το Πιστοποιητικό που θα λάβουν οι εκπαιδευτικοί θα μοριοδοτεί για διορισμούς και προσλήψεις

100.000 νέους εκπαιδευτικούς αναμένεται να επιμορφώσει το Πανεπιστήμιο Πατρών

Πάνω από 25.000 εκπαιδευτικούς έως το τέλος του 2024 αναμένεται να επιμορφώσει το Πανεπιστήμιο Πατρών με το 1ο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη Πανεπιστημιακό επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Τεχνητή Νοημοσύνη για Εκπαιδευτικούς Π.Ε. και Δ.Ε.

Μέσα στα επόμενα 3 με 4 χρόνια αναμένεται να επιμορφωθούν και να μοριοδοτηθούν με το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πατρών στο σύνολο πάνω από 100.000 Εκπαιδευτικοί Π.Ε. και Δ.Ε. είτε τελείωσαν τώρα το Πανεπιστήμιο είτε είναι μόνιμοι!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή