Ν.Κακλαμάνης: Οι υπουργοί να κοιτάνε το υπουργείο τους

Σφοδρή επίθεση εναντίον των επικριτών του άσκησε πριν από λίγο ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, για τις προθέσεις του αλλά και τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για τη στάση που θα ακολουθήσει έναντι της ΝΔ, τόνισε πως ακόμα και να τον διαγράψουν από το κόμμα, δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ ενδεχόμενης πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν μου φταίει ο κόσμος της παράταξης, για να την προδώσω και να πάω να εκδικηθώ έτσι τους άσπονδους φίλους μου στο Μαξίμου", είπε χαρακτηριστικά. Απαντώντας ωστόσο στην κριτική που του ασκείται από κορυφαίους υπουργούς της ΝΔ σχετικά με την υποψηφιότητα του, ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν λάβρος, λέγοντας χαρακτηριστικά: "να κοιτάνε το υπουργείο τους, να μην ασχολούνται με εμένα, για να μην ασχοληθώ κι εγώ με αυτούς", θέλοντας με τον τρόπο αυτό να απαντήσει και στις διαρροές που φέρνουν έτοιμη τη Συγγρού να συγκρουστεί μαζί του αν δεν αποσύρει την υποψηφιότητα του.

Από τα λεγόμενα του πάντως δεν ξέφυγε ούτε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, για τον οποίο άφησε αιχμές πως είδε τον Κώστα Καραμανλή αφότου έλαβε το χρίσμα από τη ΝΔ, ενώ ο ίδιος είναι τακτικός συνομιλητής του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τόνισε πως θα αντιπαρατεθεί με τους συνυποψηφίους του μόνο σε ζητήματα αυτοδιοίκησης, καθώς σέβεται τους Αθηναίους. Για το Γαβριήλ Σακελλαρίδη πάντως είπε καλά λόγια, χαρακτηρίζοντας τον ως "ευγενικό", ωστόσο δεν έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης ο Γιώργος Καμίνης, για τον οποίο είπε πως δεν είναι πραγματικά ανεξάρτητος αφού στηρίζεται από κόμματα, δεν έκανε ούτε ένα έργο και ότι η βελτίωση των οικονομικών του Δήμου, ήρθε μέσα από τις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης

Κακλαμάνης:H πικρία του για τον Σαμάρα και ο αποκλεισμός από κανάλια