Δήμος Βύρωνα: Πρόγραμμα Σχολών Γονέων 2016 -Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση,Υποστήριξη

Με το θέμα της αυτοεκτίμησης και των καλών πρακτικών ενδυνάμωσης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, ολοκληρώθηκε ο Α΄ Κύκλος του προγράμματος των Σχολών Γονέων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Πολιτισμού σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών σταθμών Δήμου Βύρωνα.

Δήμος Βύρωνα: Πρόγραμμα Σχολών Γονέων 2016 -Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση,Υποστήριξη
1'

Στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των παιδιών και των ενηλίκων το Πρόγραμμα των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ για τη φετινή σχολική χρονιά συνεχίζεται ως εξής: Σχολή Γονέων για γονείς παιδιών που φοιτούν στους Παιδικούς Σταθμούς:

Ο Β΄ Κύκλος για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στον 3ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, παιδικό σταθμό ξεκινά την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30-12:00 στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας Δήμου Βύρωνα (Καλλιπόλεως 59 & Αγ.Σοφίας). Σχολή Γονέων για γονείς παιδιών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στις δύο πρώτες τάξεις του Δημοτικού (Α & Β) .

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 10:30 – 12:00, στο χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου Πρόνοιας. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε επτά εβδομαδιαίες (7) συναντήσεις. Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν συστηματικά καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή πρωινές ώρες στο τηλ.210-7624403.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή