Νικολόπουλος: Θα έπρεπε να ντρέπονται που τους αποκαλούν «σοφούς»

Τα βέλη του εκτόξευσε εναντίον των μελών της Επιτροπής «Σοφών» του υπουργείου Εργασίας, ο βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος τους οποίους χαρακτήρισε «πρωτομάστορες» και «νεκροθάφτες» της κατάρρευσης του ασφαλιστικού συστήματος που τώρα κάνουν τη «νεκροψία»…

Νικολόπουλος: Θα έπρεπε να ντρέπονται που τους αποκαλούν «σοφούς»
1'

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Οργανισμών και ΔΕΚΟ της Βουλής (με αφορμή τον διορισμό διοικητή στον ΟΑΕΕ), ο Νίκος Νικολοπουλος παρενέβη λέγοντας πως: «Οταν χαθεί το μέτρο….. ακούει ο κόσμος να τους αποκαλεί σοφούς και γελάει και αυτοί αυτάρεσκα τους το επιτρέπουν και το καλαμπούρι πάει λέγοντας».

Αλλά, κατά τον βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η κυβέρνηση θα έπρεπε να γνωρίζει πως «το γελοίον φονεύει». «Τι να πει κανείς για τον κ. Νεκτάριο τον διαλάμψαντα πάλαι ποτέ επί Σημίτη και Καραμανλή στην Διοίκηση του ΙΚΑ; Τα έργα και οι ημέρες του βοούν, ότι δεν υπήρξε ούτε σοφός ούτε και θαυματουργός, όπως ο Άγιος το όνομα του οποίου φέρει».

ΟΑΕΕ: Πολύ μεγάλο και δύσκολο Ταμείο

Σύμφωνα με τον Νίκο Νικολόπουλο: «Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, αποτυπώνει τα προβλήματα της οικονομίας τα τελευταία πέντε χρόνια με έναν οξύ τρόπο. Αυτή ακριβώς η κατάσταση έχει φέρει σε μία αναλογία περίπου δύο εργαζόμενων επαγγελματιών προς έναν συνταξιούχο, εάν μάλιστα υπολογιστεί ο αριθμός των οφειλετών που όμως δεν έχουν διακόψει την ασφάλισή τους, τότε η αναλογία γίνεται θανατηφόρα: 1 προς 1.5».

Εάν δεν ανατραπεί αυτή η αναλογία, κατά τον βουλευτή Νικολόπουλο, η πορεία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, «θα τον οδηγήσει στο τέλος του».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή