Για τους αστέγους συζήτησαν Παπαδήμος-Καμίνης

Οι άποροι και οι άστεγοι, που πολλαπλασιάζονται με ραγδαίους ρυθμούς λόγω της σκληρής λιτότητας που πλήττει τους πολίτες, ετέθησαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου με το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Για τους αστέγους συζήτησαν Παπαδήμος-Καμίνης
1'

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, διάρκειας 40 λεπτών, ο κ. Παπαδήμος υποσχέθηκε ότι θα δοθεί ενίσχυση προς το Κέντρο Υποδοχής του Δήμου Αθηναίων, που έχει αναλάβει την περίθαλψη αναξιοπαθούντων και τη σίτιση απόρων και αστέγων.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, ο πρωθυπουργός «ήταν αρκετά καλά πληροφορημένος για τα μεγάλα προβλήματα που έχουν το κέντρο και οι γειτονιές της Αθήνας και την άμεση αναγκαιότητα να γίνει η ανάταξή τους».

Επίσης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην κατάρτιση ενός νομοσχεδίου, που θα επιδιώξει την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων της πρωτεύουσας, καθώς και τη συγκρότηση κοινής επιτροπής από συνεργάτες τους, η οποία θα αναλάβει την παρακολούθηση και το συντονισμό κοινών δράσεων του δήμου και των κυβερνητικών φορέων για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή