Γ. Καρατζαφέρης: Αποχωρώ από την κυβέρνηση, εάν...

Με αποχώρησή του από την κυβέρνηση απειλεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εφόσον οι πολιτικοί αρχηγοί δεν καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι για να αποφασίσουν μια «εθνική πολιτική απέναντι στην επέλαση της τρόικας».

Γ. Καρατζαφέρης: Αποχωρώ από την κυβέρνηση, εάν...
1'

«Πηγαίνω να ακούσω τι έχει να μου πει ο Πρωθυπουργός για τις δυο επιστολές που έχω στείλει» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Real 97,8» λίγες ώρες πριν τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Επίσης, ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι «κρύβονται πίσω από τον Παπαδήμο», προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία και δεν δέχεται από κανέναν να παίζει «κρυφτούλι σε βάρος της χώρας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, καθώς τη Δευτέρα ο κ. Παπαδήμος, να πάει στις διαπραγματεύσεις έχοντας μία «οικουμενική απόφαση για όλα τα σοβαρά θέματα, όπως είναι το θέμα του βρετανικού δικαίου».

Για τις εκλογές σημείωσε ότι εάν κάποιος πιστεύει ότι η Ευρώπη «μπλοφάρει» και πως θα μάς δώσει τα λεφτά ούτως ή αλλιώς, τότε η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί τώρα στις κάλπες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή