Χρυσοχοϊδης: Δεν παραιτούμαι από την κυβέρνηση

Την απόφασή του να παραμείνει στην κυβέρνηση υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Mιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας με τον τρόπο αυτό σε όσους υποστηρίζουν ότι οι υποψήφιοι για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ που κατέχουν θέσεις υπουργών πρέπει να παραιτηθούν από την κυβέρνηση.

Χρυσοχοϊδης: Δεν παραιτούμαι από την κυβέρνηση
1'

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τάχθηκε υπέρ της ανάδειξης νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων του ελληνικού δημοσίου και μετά την συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες και στο πολιτικό σύστημα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, λέγοντας ότι «δεν είναι αυτό καθ' αυτό το μνημόνιο που μας βλάπτει», αλλά «ο τρόπος που εμείς βάζουμε τις προτεραιότητες και υλοποιούμε το μνημόνιο».«Εμείς δεν είχαμε το θάρρος να πούμε στους πολίτες, κοιτάξτε αυτό είναι επιζήμιο» τόνισε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τάχθηκε, επίσης, υπέρ της κατάργησης κρατικών οργανισμών που είναι «άχρηστοι» και μάλιστα υποστήριξε ότι θα «έπρεπε να έχουν κλείσει από την πρώτη ημέρα».

Αναφερόμενος στον κ. Παπαδήμο, υποστήριξε ότι «δεν ήρθε σαν τεχνοκράτης, αλλά σαν μια προσωπικότητα που έχει κύρος για να μπορέσει να διαπραγματευτεί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια