Ομοφωνία στο πολυνομοσχέδιο ζήτησε ο Παπαδήμος

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτήρισε την τρέχουσα εβδομάδα ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με θέμα το φορολογικό πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Ομοφωνία στο πολυνομοσχέδιο ζήτησε ο Παπαδήμος
1'


Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο ενδιάμεσο των συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ και σε αυτή συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, Ανάπτυξης κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδης, Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλος, Υγείας κ. Α. Λοβέρδος, Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνης, Εσωτερικών κ. Τάσος Γιαννίτσης, Μεταφορών κ. Μ. Βορίδης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δ. Ρέππας και Επικρατείας κ. Π. Καψής.

Ο κ. Παπαδήμος έκανε ανάλυση της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αυτή η εβδομάδα με τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται για το PSI.

Χαρακτήρισε σημαντικό το πολυνομοσχέδιο και ζήτησε ομοφωνία στη ψήφισή του, αφού η ομοφωνία είναι αναγκαία, τη στιγμή που έρχονται και άλλα νομοσχέδια, όπως οι μεταρρυθμίσεις στις επικουρικές συντάξεις, το νομοσχέδιο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, οι μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη και άλλα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή