Ελλάδα - Αίγυπτος: Την Τετάρτη η επίσημη συνάντηση Μητσοτάκη - Αλ Σίσι

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι το μεσημέρι της Τετάρτης (11.11) στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κυριάκος Μητσοτάκης - Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι
InTime

Από την Τρίτη (10.11) είναι στην Ελλάδα ο Πρόεδρος, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη ανώτατου αξιωματούχου της χώρας του μετά την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας – Αιγύπτου για την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ των δυο χωρών.

Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης θα υποδεχθεί τον Αιγύπτιο Πρόεδρο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας το βράδυ της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη (11.11) θα ακολουθήσει σειρά επαφών με τον πρωθυπουργό της χώρας και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπειών. Στις 13:20, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο. Στις 14:30, ο κ. Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Στις 20:00, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να συμμετάσχει στο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποιο lockdown; Όλη η Ελλάδα στους δρόμους - Έρχονται νέα μέτρα μετά τα 8,6 εκατ. SMS στο 13033