Το διάγγελμα Παπαδήμου

Δείτε λεπτό προς λεπτό το μήνυμα του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου ενόψει της αυριανής ψηφοφορίας

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

21:12 Η νέα δανειακή συμφωνία μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε το Δημόσιο χρέος

21:12 Χωρίς μεταρρυθμίσεις ανάπτυξη δε μπορεί να υπάρξει

21:13 Όταν τα δανεικά τέλειωσαν το κράτος δε μπορούσε να χρηματοδοτεί δαπάνες

21:15 Το πρόγραμμα θα θέσει τέρμα στην ανασφάλεια. Το πρόγραμμα περιέχει ρυθμίσεις τις οποίες θα έπρεπε να έχουμε υιοθετήσει μόνοι μας, προ πολλού.

21:17 Λένε ορισμένοι από το πρόγραμμα με αυτά τα μέτρα καλύτερη η χρεωκοπία. Πλανώνται οικτρά. Σε χρεωκοπία οι αποταμιεύσεις των πολιτών θα κινδύνευαν. Η εισαγωγή βασικών αγαθών θα γινόταν προβληματική.

21:18 Γνωρίζουμε ότι οι αντοχές των πολιτών αγγίζουν τα όριά τους. Παρά τις καθυστερήσεις έχουμε κατορθώσει πολλά.

21:19 Το πρόγραμμα θα θέσει τέρμα στην ανασφάλεια. Το πρόγραμμα περιέχει ρυθμίσειςΟι προσπάθειες και οι θυσίες του Ελληνικού λαού αποδίδουν και αξίζουν τον σεβασμό όλων

21:20 Πρέπει να εξυγιάνουμε το κράτος και να στήσουμε την οικονομία μας σε στέρεες βάσεις. Αυτός είναι ο αγώνας της γενιάς μας.

21:22 Θα είναι αδικία η χώρα να φτάσει στην πτώχευση και να βρεθεί σε εθνική απομόνωση και εθνική απόγνωση. Είμαστε λαός υπερήφανος και ξέρουμε από αγώνες

21:23 Η προσαρμογή της οικονομίας δεν τελειώνει σε ένα χρόνο για την ολοκλήρωση των αλλαγών θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια.

21:24 Σε ό,τι με αφορά, ανέλαβα την ευθύνη και τον κίνδυνο να κάνω ό,τι μου αναλογεί για να φτάσουμε στην άκρη αυτής της διαδρομής. Και θα το κάνω».