Συγκρατημένη αισιοδοξία Σαμαρά για το Eurogroup

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της συνάντησης του Eurogroup εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Συγκρατημένη αισιοδοξία Σαμαρά για το Eurogroup
1'

Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, ο κ. Σαμαράς παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι θα πρέπει να μπει ένα τέλος «τόσο για το λαό όσο και για την οικονομία».

Επίσης, ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τη στήριξή του στον κυπριακό λαό όσον αφορά την επίλυση του Κυπριακού αλλά και την επίτευξη «στρατηγικής εναρμονισμένης, συντονισμένης, λογικής με βάθος χρόνου για τα ζητήματα της ΑΟΖ».

«Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε και οι δύο λαοί ότι κρύβεται στον υποθαλάσσιο χώρο μας ένας πλούτος τον οποίο θα πρέπει να αξιοποιήσουμε, κεφαλαιοποιήσουμε υπέρ του Ελληνισμού, του κυπριακού και του ελλαδικού», τόνισε ο κ. Σαμαράς, μετά το τέλος της συνάντησης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ομήρου απέστειλε μήνυμα αλληλεγγύης από την Κύπρο, τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας που διέρχεται ο ελληνικός λαός.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, μετά τις οποίες δεν έγιναν δηλώσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή