Πολάκης σε Τσίπρα για δοσίλογους: «Παρανόησες! Ή με τους Κολοκοτρώνηδες ή με τους Γκοτζαμάνηδες»

Ούτε τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστα ο πρώην υπουργό κ. Παύλος Πολάκης.

Τσίπρας - Πολάκης
2'

Με αφορμή την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και τα όσα είπε για τον ίδιο και τις τοποθετήσεις του περί δοσίλογων της ΝΔ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Τσίπρας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του στην συζήτηση της Προανακριτικής είπε: «Δεν θεωρώ τη ΝΔ παράταξη των δοσιλόγων, όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές. Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δοσιλόγων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα όπως μας έχουν κατηγορήσει».

Ο Παύλος Πολάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω και έγραψε στο Facebook: «Να το επαναλάβω για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας. Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες,114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο, από μαυραγορίτες και δοσίλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων και χουντικούς!!

Τέλεια και παύλα! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Μακρινίτσα: «Βοήθεια, σώστε με! Ήρθε να μας σκοτώσει» - Θρήνος για τον Γιώργο και την Κων/να

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή