Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Ακόμη ένα ντελίριο ψεμάτων, είναι εκτός τόπου»

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ντελίριο ψεμάτων
Intime News

«Την ημέρα που ο Ελληνισμός θρηνεί τον Μίκη Θεοδωράκη -έναν άνθρωπο που με τη ζωή, τις υπερβάσεις και την στάση του υπηρέτησε την εθνική ενότητα κι ομοψυχία- ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε ένα ακόμη ντελίριο ψεμάτων, διχαστικών μηνυμάτων και άθλιων προσωπικών επιθέσεων», είπε κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Προφανώς είχε ετοιμάσει την ομιλία του πριν ανακοινωθεί η απώλεια του μεγάλου Έλληνα», ανέφερε στη συνέχεια. συμπληρώνοντας ότι «το γεγονός όμως ότι επέλεξε να την εκφωνήσει αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πόσο κατώτερος είναι των απαιτήσεων του θεσμικού του ρόλου».

Τέλος ο Γιάννης Οικονόμου, κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είναι εκτός εποχής, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «ειδικά τη σημερινή ημέρα, η σύγκριση είναι συντριπτική εις βάρος του. Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος. Και το κυριότερο εκτός εποχής».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη - Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. – Τα βίντεο και οι μαρτυρίες

Μίκης Θεοδωράκης: Τι συμβαίνει όταν στη χώρα κηρύσσεται «εθνικό πένθος»

Mad Clip: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τον θάνατό του (photo)